Ceren1321 Merhaba ilk gebeliğim evimin küçük olduğundan gereksiz alışveriş yapmak istemiyorum babynest setler çok hoşuma gidiyor reflü de gerekli diyorlar sizce ?
ilkannelikkk Ceren1321 ben reflü aldım reflüyü alma amacım çocuğun kusmuğunda tıkanmasını önlemek diğerini bilmiyorum süslü püslü bişeyler gözüm yoruluyo bakarken 😄
nnurguler Ceren1321 babynest gereksiz aslında çünkü bi işlevi yok. Bebeklerin başının bir miktar yukarıda olması gerekiyor mide kapakçıkları gelişmediği için. Ama sevi bebenin hem reflü hem de nest olan yatağı var. Ona bakmak istersiniz belki
melzey Ceren1321 ben reflü yatağı aldım BİM’den. Kalabalık istemediğim için. Beşiğinin içinde de kullanırım diye düşündüm.
Tubatar1907 Ben kızımda sevi bebe marka reflü yatağı kullanmıştım çok memnun kaldım şimdide oğluma hamileyim onada bime gelen reflü yatağından aldım yine hem uygun hemde güzel 😌
badecanisik Ceren1321 ikisi çok farklı şeyler babynestin içine reflü yatagıyla yatırmıştm ben kızımı oğlumdada aynını yapacagım. Reflü yatagı kısa süreli kullnaım için ve bence şart ama babynest en az 6 ay kullanıyorsun küçük boylarından almadıysan. Amaçları çok farklı anlayacagın.
Momylinda Reflü yatağı en büyğk alma sebebim reflüyü önlemesi her bebekte azda olsa reflü oluyor önlem olması bebek ölümlerini önlemesi iki önemli sebeptir diğeri sadece konfor ve görünüş