Tgbyldz Aşı olduğunuz kolunuzun üstüne yatın aksi taktirde günlerce kolunuz tutmaz canınız acır. İkinci defa TETANOZ oldum sol kolumdan agrı başladığı anda üstüne yattım dağıttım ilacı yani agrı sizi yok
turansmom1 Tgbyldz Ben hic ağrı cekmemistim hamileyken aksine uzerine yatknca daha çok ağırmıştı sadece. Ağirınca buz uygulayın geciyor zaten oyle zor birşey değil
Humanur2021 Iki dozuda oldum 3 5 dk sadece uyuştu onun dışında hiç birsey olmadı yani sanki hiç olmamış gibi bünye meselesi sanırım
Mervebozkurt35 Bende ağrı olmadı çok korkuttu herkes iş yapamadım 1 hafta uyuyamadım diye ama gayet sorunsuz geçti şükür haftaya 2. Dozu olucam
turansmom1 Tgbyldz O zaman sizin aşı eşiğiniz düşük. Benim sadece dogumdan sonraki 2 saat sizladı hamileyken olanlar hicti yani🤷♀️
Denizcyc Ben de bugün ilk dozu oldum hiç ağrı yok. Hemşirenin de eli çok hafif ti hiç hissetmedim. Acaba sonradan ağrır mı kolum
Tgbyldz Minik1234eli 20.haftada yapıldı ilk aşı sonra ikinci doz yapıldı şeker yüklemesi yapıldı aynı anda 26. Haftada
Periwashere Aşi yerinde bir ödem kaldi ya hic agrimadi ama, 1 haftadir gecmedi bastirinc deri altinda hissediyorum şişlik