Elif19851985 33 hamileyim bu haftaya kadar herşey normaldi 3 hafta önde idi şimdi vücut 3 hafta baş cevresi 4 hafta ona geçmiş benim gibi olan hamileler varmi
cey_ceyda Elif19851985 benimkinin de baş çevresi 2 hafta önde. Doktora sordum sıkıntı olur mu diye; bizim belirlediğimiz bi sınır var onu geçmediği sürece sorun yok genelde son haftalarda dengeleniyo dedi.
Elif19851985 cey_ceyda kaç haftalik sin canım.benim 30 kadar 2 hafta idi 30 dan sonra 4 hafta ona geçti herşey normal gözüküyor ama dedi Dün 3 doktor baktı sıkıntı yok dedi ama tedirginim
AycanAycan19 cey_ceyda benimde 30. Haftamda iki hafta onde basi dedi bu bizim icin önem teşkil etmiyo normal dedi sali gunu randevu var insallah hayirli sonuclar aliriz 34 olcaz
cey_ceyda Elif19851985 35+5 im canım doktorlar sıkıntı yok dediyse takma. Hem vücudu da 3 hafta öndeymiş başıyla arasında açıklık yok en fazla 1-2 hafta önce doğar. Sağlıcakla kucağına al inşallah 🤲🥰
cey_ceyda AycanAycan19 amin inşallah 🤲 aynen bu durumlar bebekler açısından pek sıkıntı olmuyo sadece bizim doğum şeklimizi belirliyor.
AycanAycan19 cey_ceyda aynn genetikmis aslinda dr bana 2 kafta onde gidiyo deyince koca kafali olcak sanmistimm 🤭🤭 ama dogumdan sonra bile normale donebilirmis 🤲
cey_ceyda AycanAycan19 hahah bende öyle sanmıştım😂 bi yandan da panik olmuştum nasıl çıkcak ordan diye🤦 bi avazda sağlıcakla gelsin inşallah bebişlerimiz🥰🤲