Beyazmelekkk Kızlar nasipse bebeğimde öyle gelmek istiyorsa normal.dogum düşünüyorum 30+3 olduk Hamd olsun 🤲 ilk gebeliğim hiçbir bilgim yok internetten okuduğum kadarıyla epidural normal.dogum varmış sanırım daha az sancı hissediliyormus . Yaşayan tecrübelerini anlatabilir mi ? Çünkü bazı yerde okudum ki kimisi ıkınmada zorlanma oluyor iyi değil vs yazmış . Yani gerçekten önerir misiniz bu doğumu ? Doğum ücretine ekstra 1000 TL isteniyor doğum yapacağım hastanede o sebeple de iyi dusunmem de gerek
Senaaay Beyazmelekkk suni sancıyla dayanamayıp yerlerde sürünürken epidurale karar verdim bulandan Allah razı olsun ıkı saatte sancılar gıttı acılmam yarım saatte 10 cm oldu ve hemencecık doğurdum ne dıkıs acısı ne baska bısey hıssetmedım cok sukur
uykucubianne Beyazmelekkk bizde 34+1 olduk bende bunu çok merak ediyordum yazılanların hepsini okuyacağım çok güzel bi soru olmuş bu teşekkür ederim 🥰
Abece Beyazmelekkk suni sancıyla başlayıp epiduralle devam eden bi normal dogum yaptım 🤭 5cm açıklık olana kadar sancı çekiyosunuz sonra yapiyorlar iğneyi bende astım oldugu icin daha fazla dayanamayip epidural istedim doktorumun önerisiyle iyi ki de istemişim doğum anına kadar çok rahat geçti sonrası.. ıkınmada falan da bir problem yaşamadım tam o doğum anında hissettim hep tamamen uyuşturmuyorlar zaten sadece acını hafifletiyorlar. Tabii ki riskler var ama her türlü doğumda riskler var öyle düsündüm ben karar verirken 🥰 epiduralsiz normal doğumlarda da ıkınamayan sorun yaşayan çok bu senin elinde daha çok. İnsallah hayırlısıyla gelir bebeğin sağlıkla 🥰
PIRIL Beyazmelekkk epidural candır.. epiduralli normal doğum yaptım ilk hamileliğimde. Akşam 6 civarı suyum geldi hiç açılmam yoktu. 3 cm açılma oluncaya kadar sancı çektim ama adet ağrısı gibi. Açılmam geç oldu benim, sabah 8 de doğum yaptım ama çok rahattı..
Beyazmelekkk Senaaay kac cm iken vuruldu canım baya kısa sürede acilman 10 cm olmuş maşallah. Ikınmada sıkıntı yaşanıyor mu nasıl bişey oluyor belden aşağisi komple.uyusuyor mu ? Hissiz şekilde yani
Senaaay Beyazmelekkk 3 cm le hastaneye yattım ıkı uc saatte anca 4 oldu hemen epıdural yaptılar yarım saatte on cm olmus şok oldum. Sonra ıkınma geldı doğuma aldılar hıc bısey hıssetmedim
Abece Beyazmelekkk komple uyuşma yok kesinlikle acını oldukça hafifletiyor ama çok güzel bir buluş cidden yoksa ben dayanamayabilirdim 🤭
Beyazmelekkk Abece 5 cm olana kadar mesela çok mu aci çekiliyor canım adet agriisi gibi mi nasıl bisey ☺️😌
Abece Beyazmelekkk yok adet ağrısı kadar hafif diyemem biraz daha fazlası derin nefes almak en büyük yardımcı sancılarda ama oldukca rahatlatıyor 🥰
Beyazmelekkk Abece yani yine ağri hissediliyor mu iğne sonrası da ? Ama tahminen az bişey mi hissediliyor adet ağrısı kadar diyebilir miyiz canım ?
Abece Beyazmelekkk ıkınma anında sorun olmaması için tamamen uyuşma yapmıyorlar ama %80 azalıyor sancılar
Abece Beyazmelekkk iğneden sonra adet ağrısı kadar bile çok olmuyor kesinlikle nstde sancım 100 120 gorünürken ben nerdeyse 20lerde oldugu zamanlar gibi hissediyordum igneden sonra gercekten cok rahatlık epidural
Beyazmelekkk Abece Anladım canm iğne vurulunca ya kadar dayanmak lazım o zaman 😌 aklıma yattı ya epidural için sen kaç TL odedin doğuma ekstra canım ?
Beyazmelekkk Abece anladım canm senin çok uygunmuş gercekten benim gittiğim özelde mesai saati içindeyse 500 sonra olursa 1000 TL anestezi uzmanı çağrıldığı için dediler 😑😑
betulbulut bende epidurali çok merak ediyorum canım anneler bilenler deneyimlerini paylaşırsa süper olur :) internette doğum sonrasında daha çok sıkıntı çektiğini söyleyenleri okumuştum bel ağrısı, hemen toparlanamama vb. gibi. Birazda bünye meselesi tabi
Pembe_li Bende epidural normal doğumu istiyorum fakat yorumlarda ıkınamadım belden aşağısı komple uyuştu yürüyemedim diyenleri görünce korktum açıkçası sizin yazdıklarınızı okuyunca motive oldum suni sancı alarak normal doğuma gidicem epiduralsiz yapamam sanırım