AylinErdan Fikriyelker ben transferden sonra 7.gün kan testi vermeye başladım 3 güne bir ,doktora sormadan. Çünkü dr transferden sonra tam 12.gün kan testi istedi biz meraktan yaptırdık,ve çıkmıştı 😊
Fikriyelker AylinErdan banada 12 gün sonraya verdi 1 gece bile önceden yaptırma dedi çatlatma iğnesi yalancı çıkarır diye dedi çok yaptırmak istiyorum ama ipnenin etkisi olurda hayal kırıklığına uğrarım diye korkuyorum
brlnhrmk ilk 2014 de yaptırdım bir kızım var hamdolsun mayısta tekrar denedik şimdi ikiz hamileyim 🤗🤗
Fikriyelker Nildamina Kaçıncı tedavi kaç haftalık hamilesin, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Fikriyelker Papatyali Kaçıncı tedavinde hamile kaldın nekadarlık hamilesin, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Papatyali Fikriyelker ilk tedavide oldu cnm 17haftalığız ☺️🙏 İnşallah bütün bekleyenlere nasip etsin Rabbim 🙏🙏
Fikriyelker Cmr2012 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amin inşallah canım, bende hergün iğne vuruluyorum ama ne zamana kadar vurulcam bilmiyorum
Meyland Fikriyelker korkma göz açıp kapayana kadar geçiyor. Yeterki bebiş iyi olsun. Nerde yaptırdın sen tüp bebek