Tamam Ozgearmutcuoglu çok güzel değerin maşallah.iki embriyo mu transfer edildi?bir daha leke oldu mu aspirini bıraktıktan sonra?
Nefesliva Ozgearmutcuoglu hayır çok güzel değerin canım hayırlı olsun 2 günde bir verdim bende 2 katı oluyor
Meyland Ozgearmutcuoglu yok benve iyi değer çıkmış tatlım. 1.5 hafta diye sen değer aralığına göre dedin sanırım. Transfer zamanın zaten 2 hafta oluyor çünkü. Tekrarlıycakmısın testi. Bence yarın tekrar yaptır yükselişi takip et
Ozgearmutcuoglu Tamam yok canım lekenmem durdu çok şükür corasprni bırktım. Hayır tek embryo gerçkten iyimi ya
Tamam Ozgearmutcuoglu 60 ile 20 ile öğrenen arkadaşlarım oldu,üstelik senin daha günün bile gelmemişti.maşallah bol bol su iç,istirahat et. bahçeci’de hangi doktordu?ne kadar tuttu?
Ozgearmutcuoglu Tamam müstecep kavrut canım doktorm ve kesinlkle gönül rahatlğyla tavsye edblcğim biri😊 17 bin tuttu canım
BatuhanEsma Fikriyelker inşallah canım inşallah tez vakitte bebişi yada bebişlerini kucağına almayı nasip etsin isteyen herkese Rabbim versin ne diyeyim. Ben normal yolarla hamile kaldım doktorum ali fuat bey olsun istedim doğumumuda onda yapıcam inşallah
Fikriyelker BatuhanEsma negüzel valla imreniyorum normal yolla kalanlara bize hayal gibi geldiği için 😢
Tamam Ozgearmutcuoglu oyyy ne kadar çok.Allah değdirmiş önemli olan bu tabi ki.İlaçlarla mı yoksa sadece toplama ve transfer mi?
Ozgearmutcuoglu Tamam kuzum hepsi içinde dondurma ilaçlar toplama transfer hepsi toplam dha fazladrda pahalı ilaçları katıyrz içine sdce. Çok şükür daim olur inşallah
Fikriyelker BetlPamukArslan peki gün içinde yaptığımız testle sabak ilk idrar testi farkeder mi acaba
Meyland Fikriyelker tatlım kanda baktır idrarda geç çıkıyo biraz boşu boşuna moral bozukluğu yaşama. Gerçi ikizmiş seninkilerde ama çok az kaldı zaten 2 gün müydü?
Sedef61 Fikriyelker Allah razı olsun tek transfer yapıldı son bir tane embriyomuz kalmıştı oda biraz riskliydi ama şükür tutundu bize🙏🙏darısı isteyen herkesin başına inşallah..
zelihayuksek Fikriyelker aynen canim aslında benimde 18 yumurtam toplanmisti ama geriye kalan 1 tane blastokist kaldi sadece