aselnannesi 16 haftalık gebeyim göbegimde aşırı kıllanma var ve bu durum beni çok rahatsız ediyor tanıdıklarıma sordugumda alma doğurduktan sonra daha çok çıkar dediler bir bilgisi olan var mı acaba ?
Anne54 aselnannesi benimde çok arttı almadım almadım artık utanmaya başladım ince tüyler ama hem çok hem uzun sinir oldum yarın doktora gidicem diye traş makinesiyle kısalttım sonuçta kökten almadım yada jilet vurmadım kalınlaşcağını yada daha çok çıkıcağını sanmıyorum 😀
Feyza-nur aselnannesi benimde öyle zaten önceden de vardı ama göbek büyüdükçe siyahlaştı sanki önceden olduğu için yeni mi öncekiler mi karar veremiyordum demek ki hamilelikte çıkıyormus burada öğrendim
aselnannesi Feyza-nur Maalesef çıkıyor alsak mi almasak mi kararsiz kalıyoruz ama insan utanıyor maalesef 😏
Feyza-nur aselnannesi aslında utanmıyorum kendimi öyle seviyorum ama eğer sezeryan olursam yani önceden netleşirse sanırım o zaman alırım
aselnannesi Feyza-nur Hayırlısı olsun tel derdimiz bu olsun ki inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım 🙏♥️