Berfekymk Merhabalar 7 haftalık hamileydim aynı zamanda covid oldum 7 haftadır karantinadayım ve dün düşük yaptım bu durum beni çok etkiledi sadece lekelenmem geliyor şuan da devam ediyor
Umutduru Berfekymk Canım çok geçmiş olsun.2 düşük yapan birj olarak cok kötü durum.İnşallah tez zamanda toparlarsın
Berfekymk papatyasever34 maalesef doktora gidemedim karantinam bitince gidicem doktorumla görüştüm şuan evde doğal olarak düşük yapman daha sağlıklı dedi hiç bişey yokken dün sabah kanamam geldi doktorumla görüştüm bugünde parça geldi kan pıhtısı şeklinde
Berfekymk Umutduru gerçekten kötü bir durum kötü bir his 2 gündür boşlukta gibiyim bir oğlum var 32 aylık onun için ayakta durmaya çalışıyorum
Candanzeynep Rabbim yardımcın olsun bir düştüğüm oldu şimdi tedaviyle 31 haftalık hamileyim. O düşük yaptığım zaman kendimden bile vazgeçmiştim rabbimmin hikmetinden sual olunmaz demekten başka carem yoktu. Bol bol su iç ve dinlenmeye özen gözter.
Berfekymk Candanzeynep Allah razı olsun hiç beklemediğim biranda Allah verdi ve hiç beklemediğim biranda Allah aldı sadece dayanma gücü versin Rabbim