Senaninmasali Kızlar 37 haftalığız kontrolümüzde bir sorun çıkmadı nst de kalp atışları normal sancı 40 larda ckıyor ona da normal artk dıyor doktorum ama artk can yakıcı tekmeleri yok sadece oynuyor ıcerıde ve azaldı sizler nasılsınız
melikeyldrm_54 Senaninmasali bugün kontrole gittim bende sordum 36 haftalığım. Büyüdüğü için fazla yer kalmadığı için hareketleri azalıyomuş gayet normalmiş yani
Mydarling Senaninmasali 37+6 olduk canım bu hafta benim minnoşunda hareketlerinde azalma var korkma muhtemelen yeri daraldığindan böyle oluyor çok nadiren güçlü tekmeler atıyor günde 10 kereyi geçiyorsa sorun yok dedi doktorum
ulviyedemirbas2 Senaninmasali bende 37+4 sezeryan olacak inşallah nstde sancı cıkmıyor ama eve geldim geceler yatamıyorum sancıdan öyle Bi vuruyor kı sanki cıkacak yaa🤦🏻♀️cok fena
ulviyedemirbas2 Senaninmasali normal doğum mayıs 3 ama sezeryan olacak doktor da nstde sancı cıkmıyor her hafta gel nstye gır dedı valla gece yatamıyorum sancıdan nasıl olacak bilmiyorum 🤷♀️
Senaninmasali ulviyedemirbas2 hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım bir insan endıse edıyor ya sureklı düşünüyor 🥺
ulviyedemirbas2 Senaninmasali Amin inşallah canım valla doğru cuma yıne gidicez bakalım sancım olursa yatmışım yapılacak olmaz öbür haftaya kalacak
Senaninmasali ulviyedemirbas2 ulviyedemirbas2 saglkla alacağız ınslalaj canım kucağımıza hıc endıse etmeyelim haber ver güzel haberlerle gel ınsallahhhh