aylul0 Kızlar ikisinde de aynı fiyatlar mı oluyor? Sitesinde indirimli olan şeyleri almak istiyorum ama mağazadan da aynı fiyata alabilir miyim?
MinnieMouse aylul0 fiyatlari aynidir ama internet magazasindaki urunleri genelde magazada bulamiyorum ben. Genelde degil hic bulamiyorum 😬
Mhr13 aylul0 alabiliyorsunuz ama ürünün fiyatı örneğin 14.90′a düşmüştür indirime girmiştir ama etiket değişmediği için siz onu daha pahalı sanar alırsınız ama kasaya gittiğinizde 14.90 olduğunu anlarsınjz
Gmommysboy aylul0 ben intten fiyatına bakıyorum gidince soruyorum bugünde aynısı oldu..indirimde olduğunu bilmesem almam mesela yanıltıcı oluyor böyle de ..
2b1k aylul0 hayır yani atıyorum indirim vardir ama ürün 20 liradır ama etikette 30 lira yazıyordur yani yeni güncel etiket basmamis olabilirler
Bibebisgordumsanki Mhr13 ya da tam tersi ürünü 30 liraya cikarmislar %50 indirim var diye ama etikette 20 gorunuyor yenilenmemis kasaya gidince 30 lora olduğunu ogreniyosunuz. Ben genelde bu şekilde yaşadım.
katipannee Kızlar e bebek internet mağazası sadece kreti kartı ile mi alışveriş yapılıyor banka kartı olmuyormmu
winteriscoming katipannee site de hangi banka kartlarını kabul ettikleri yazıyor. Kredi kartlarının hepsi geçerli ama maalesef tüm banka kartları geçerli değil
Bibebisgordumsanki Esra2306 haklısınız ama indirim zamanlari kasada o kadar insan bekliyo ki on lira için ugrasip insanlari bekletmeye degmiyo
Esra2306 Bibebisgordumsanki tabi o sizin tercihiniz ama onların sizi bekletmesi vazgeçmenizi beklemeleri sektörden biliyorum