Tugce0133 Kızlar hamileyken burun spreyi kullanabiliyor muyuz? Burnum tıkalı kaç gündür kafayı yiyeceğim nefes alamıyorum 🙄🙄🙄
Eczmery123 Tugce0133 okyanus/deniz suyu spreyleri oluyor. Onlardan kullanabilirsiniz gönül rahatlığıyla. Bebeklerde bile kullanılıyor.
ikizlerimveben Tugce0133 ya ben deniz suyu olan spreyden kullandım o da işe yaramadı. Ilık bi duş al canım buhar çok iyi geliyor. Burnumu bitek duş açıyor
Sed22-09 Tugce0133 bende kullandım ama hiç bir faydası yok en etkili zeytin yağı oldu bende bir kaç damla burnuna damlat canım en azından ilaç değil
Tugce0133 ikizlerimveben ılık duşu denedim bir faydasını göremedim 🙄 geceler uyuyamıyorum artık delirecem 🙄
Humanur2021 Tugce0133 https://resimyukle.io/r/lDTbVtG8K3 Valla 3 gündür kullanıyorum bunu çok bunaldim artık tıkalı benimde boğaz desen ayrı pertim yani 🤧🤦♀️
Denocan33 Humanur2021 benim alerjik astımım var normalde bunun bağımlısıyım ama maalesef hamilelikte doktorum izin vermedi ancak cok cok zor durumda kalırsan kullan dedi. Korkumdan kullanamıyorum, bilginiz olsun.
Tugce0133 Humanur2021 vallaha bende kaç gündür perişan oldum geceleri uyuyamıyorum çıldıracak gibi oluyorum 🙄
Humanur2021 Periwashere teşekkür ederim öncelikle bilgi için.. Çok kötüyüm mecbur kaldım için kullandım ama artık kullanmam çekerim 🤧
Humanur2021 Denocan33 teşekkür ederim . Benim çok kötü o yüzden başka çarem kalmadı kullandım ama artık kullanmam 🙏🤧
Humanur2021 Tugce0133 gecmis olsun sanada 🙏vallahi ben ağlıyorum artık boğazım bir yandan burnum bi yandan dayanamıyorum 🥺🤧 bi an önce geçer inşallah 🥺
Humanur2021 Tugce0133 vallahi evde bu vardı bunu kullandım ama doğal yollar denerim geçene kadar artık 🤧🥺
Naz_01 Tugce0133 doktorum gribim diye çocuk ve hamilelerin kullanacağı burun spreyi verdi .doktoruna söyle sana da verir