Masaliyam13 https://resimyukle.io/r/Bl1CyV90kd. @Sadece_anne @Mega123 bize bi tahminde daha bulunabilirmiisn canım 🥰
Masaliyam13 Mega123 yok canım 11 haftalık görüntüydü Buda 18 haftalık halen öğrenemedim ilk doktor kız dedi sonra diğer doktor erkek halen ikilemdeyim 😕
Masaliyam13 Mega123 arkadaşın doktor erkek demiş onunda ilk o yüzden heyecanlanıyo ne yapsın sizi de yorduk ☺️ Benim kinde eminsiniz yani ama 🙂
Mega123 Masaliyam13 Ne yorması canım naptım kiii yani bana öyle geldi inşallah doğru çıkar beni haberdar edersin 😇
Masaliyam13 Mega123 çok sağol canım teşekkür ederim 2 oğlum var rabbim hepimizin kini bağışlasın inş bu da hayırlısıyla kız olur rabbim isteyen herkese nasip etsin ☺️ Bana da bi prenses nasip etsin
Mega123 Masaliyam13 Yaaa rabbim nasip etsin inşallah inşallah inşallah inşallah nasip kısmet kesinlikle haberdar et beni 😇
Masaliyam13 Mega123 tamam canım sende dua et inş bu sefer bi kızım olur sağlıklı hayırlı 🥰 rabbim seninde buradaki bütün annelerimizin de gönlüne göre versin inş 🤲