Vildan_nn Kızlar hani Internette gördüğümuz çok hareketli bebek hareketleri varya hani baya baya ordan oraya kayan inanilmaz belli olanlar su dalgası gibi🤭 o hareketler hangi haftada basliyo 😅
Nilasyamom Vildan_nn canım 27den sonra bebeğin suyu azalıp bebek büyüdüğünde tamamen net ve dışardan görebileceğin şekilde hareketlerini hissedersin. İçinde bir kelebek gibi çırpınışlarını ☺️🧿
Kbryagci38 Vildan_nn 35. Haftadan sonra tamamen bir bebek taşıdığını anlıyorsun ayakları nerde kafası nerde resmen belli oluyor canım 😂
Vildan_nn Nurgull__ 29 haftalığım kızım olcak nasipse hareketli dışardan belli oluyo 🤭 ama daha çok oynayan bebekleri merak ettim Karnı geren baya
Leylaalin Vildan_nn Bizim ki de biz aynen belli oluyor ama o kadar hareketli değil arada bir belli oluyor sallanıyor karnım fazla değil kızlar çok hareketli değil galiba
Nilasyamom Vildan_nn Rabbin mucizesi şükürler olsun . ☺️🤲🧿🧿 Allahım dileyen isteyen herkese tattırsın bu duyguyu
mrv_b 20 den sonra dışardan görünür derecede hareketleri vardı bizimkinin 35 olduk artık karnım yamulup yumuluyo iyice bizimki aşırı hareketli 7/24 durmuyo nerdeyse 🥴
Bsmlh Vildan_nn 35 deyım vallahı benımde dışardan bellı herkes yazardı bakarım ilkim 32 dogdu cokmyasamaıdm ama süphanallah bunda yaşıyorum🤲
glnzem Vildan_nn 33. Haftadayız gerçekten balık gibi kayıyor hiç durmuyor minik prensesim. Canımı da acıtmaya başladı ama hareket ettikçe iyi olduğunu bilmek hoşuma gidiyor 🥰
ogrencianne35 Vildan_nn 20.haftada tekmeleri ufak ufak hissediyorsun büyüdükçe artıyor tabi 😂 31.haftadayim kızım resmen çıldırmış bir durumda 😂 kaydığını tek bir yere toplandigini delirdigini hissediyorum 😆😆😆