Badebebekkk Selam kızlar, Tsh değerim 5.80 çıktı 19 haftalık hamileyim kusmalarım hala devam ediyor. Artık ilaçlar vs kusmamı engellemeye yetmiyor. Tsh yüksekliğinden dolayı mide bulantısı kusma yaşıyor olabilir miyim?
Sympktz Bir alakası olduğunu sanmıyorum benimde ilk aylar yüksekti 9 küsürlerdeydi değerlerim ilaç tedavisine başladıktan sonra 2.30 lara düştü ama midem bulantılarım 16. Haftaya kadar oldu 🤷🏻♀️ gebelikte tsh önemlidir 2.50 tan yukarı olmaması gerekiyor dahiliyeye gittiniz mi acaba ihmal etmeyin 🙃
Ilkayy Sympktz alakası yok miğde bulunmasıyla ilacın değeriniz gebelik icin çok yüksek biran önce düşürmeye bakın
Badebebekkk Sympktz pazartesi kadın doğuma gideceğim o yönlendirir zaten. 19 haftalık olduk ama hala kusuyorum bir neden bulmaya çalışıyorum :(
Badebebekkk 34_21_23 pazartesi günü kadın doğum doktoruma gidicem yeni yaptırdım tahlili daha önce yüksek değildi yeni yükseldi ama 14 15 yaşlar da tedavi görmüştüm
Sympktz Ilkayy ilaç zaten kullanıyorum bende mide bulantısıyla troidin bir alakası olmadığını söyledim zaten teşekkürler 🙃🙃