Naz555 Bebeğimin 4 boyutlu fotoğrafını alabilmem için sadece muayene eden hastaneler ve ücretleri konusunda bilgisi olan var mı ? İstanbul avrupa yakası için soruyorum
Aleynaozkayaa Naz555 ben acvılar vera tıp merkezinde çektirdim 4 boyutlu cd ve yüzünün fotograflarını verdi 20 dk falan izledik çok güzeldi bütün organlarını inceledi fiyatı da 250 tl tavsiye ederim
Naz555 Aleynaozkayaa bu yaptırdıgınız sey detaylı ultrason muydu ? Ben detaylımı yaptırdım benm amacm anı kalsın yuzunu net gorme ıstegı
Eliffff Naz555 canım kendi doktoruna söyle onlarda renkli verebiliyorlar.siyah beyazdan renkliye çeviriyo bizimki yüzünü görelim diye
Aleynaozkayaa Naz555 detaylı da zaten yüzünün fotografını veriyorlar 4 boyutlu hem organları inceleniyor hem de yüzünü görüyorsunuz bildiğim kadarıyla 20-25 hafta arası yapılıyor yanlış hatırlamıyorsam
Elcnerdgn Canım gittiğin doktoruna sor 4d ultrason vardır belki. Ben mesela her kontrole gittiğim de 4d ile de bakıyor hatta dün bebeğimin suratını gördük uyuyordu sonra uyandı uyanınca esnedi tekrar uyumaya devam etti falan cok güzel net görüldüğü icin
GamzeIkay Neden ücretli yaptiryorsunuz ben devlette yaptırdım direk doktorun bilgisayarına düşüyor renkli ultrason kağıdı 🤗 bi gidip baktım benim cimcime ayağını ağzına koymuş yavrum benim🤗😍👣 hem kağıdı aldım hemde bilgisayardan resmini çektim 🤗
Naz555 GamzeIkay nerde yaptırdınız? Detaylıyı bende devlette yaptırdım bebeği görmedim desem yeri var yani
Aslibolman Bende devlette yaptırıcam bu cumartesi günü sadi konuğa gidicem çok geç randevu veriyorlar 28 haftama girdim yaparlar mı acaba ?