Znrr Gulayyyt dalin❌❌❌❌❌ ben mustela aldım. İnstagram mühendisoğlunu takip edebilirsiniz tüm bebek ürünlerinin içeriği hakkında bilgi veriyor.
Serifeisitmir Gulayyyt mustela canım ben cok memnundum fakat doktorumuz onermedi bioderma aldim ondan da memnum
ysfali06 Gulayyyt dalin ve unibaby içeriği temiz değil. Mustelanun içeriği temiz ama o da pahalı diğerlerine göre 😅 ben instadan mühendisinoğlu sayfasından bakarak seçtim sizde oradan bakabilirsiniz
Asafimmm Znrr müstelayı öne cıkarmak iicn dalini kötülüyorlar öncden dalinden baskasını kullanılmazdı moda oldu simdi mustela
Znrr Asafimmm bilmiyorum canım bahsettiğim sayfada içeriğinde zararlı kimyasal maddeler olduğu yazıyor. Sadece dalin değil bir çok markada var mustela gibi temiz ürünlerde var. Objektif bir sayfa gibi.
Stk Incıa ve hıpp markaları için de içeriği temiz diyorlar ama kullanan duyan alan var mı? Fiyatı mustelaya göre daha uygun
GulsahAydin Gulayyyt İnstagram da mühendisinoğlu sayfasında önerilenler arasınsa e bebek mağazasının baby me markası da var canım mustela ne yazıkki her bütçeye uygun olmayabiliyor bi sayfaya gözat istersen😊