Naz_01 Deryaakls ikili test yaptırdım bence gerekli herkesin yaptırmasını öneririm.dörtlü test dediğin detaylı ultrasonmu bilmiyorum ama ikili ve detaylı ultrason gerekli 👍🏻
HavvaMerve Deryaakls Tabiki de gerekli gereksiz bir test olsa doktorlar yaptırmazlar zaten eğer ikili de bir sorun olmazsa dörtlüyü istemiyorlar.
baby_mama İkili yaptırdım, düşük risk çıkınca doktorum diğerine gerek görmedi. Doktorunuz sizi nasıl yönlendiriyorsa ona göre hareket edin 🤗
Mihrininannesi baby_mama keisnlikle ikili yeterli. Ben cahilce dortluyu de yaptirdim. Ikili temiz cikti. Dortlude biraz risk cikti..nasil uzuldum agladim gunlerce. Yaptirmasam bosa uzulmeyecektim.
PerinU Bende bugün yaptırdım ikili testi inşallah sağ salim iyi sonuçlar alırız bizimde temiz çıkar temennimiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Nejla07 Deryaakls Deryaakls 2liyi yaptırmadım doktorum sordu down sendromlu falan olsa aldırır mısın diye asla dedim bende ee o zaman hiç gerek yok Allahın taktiri bu kendi kardeşlerimede önermedim dedi. Mantıklı buldum yaptırmadım.
baby_mama Nejla07 aldırmayacaksan yaptırma mantığı da bana yanlış geliyor açıkçası. Ben de aldırmayacaktım ama özel bir çocuk olacaksa bunun bilincinde olmak, ona göre hazırlanmak ve kendimi eğitmek için yaptırdım. Bir de bu açıdan bakmak lazım.
Nelmali Deryaakls ikiliyi yaptırdım temiz çıktı doktorum üçlüye dörtlüye gerek görmedi detaylı yapılacak önümüzdeki ay