Zeynep_18 mugee34 geçen hafta 27 haftada 1093 gramdı şuan kaç gram aldı bilmiyorum cumartesi kontrole gidicem bakalım öğrenirim😁
Krizantem_ Elftml08 Doktorunuz ne dedi kilosuna normal mi dedi bana geriden geliyor 2 hafta dedi 1300du sizle aynı zaman
senell nisafrkn ben de 32 haftalığım. Bugünkü kontrolde 1700 çıktı. Bana az gibi gelse de doktorum normal dedi.
Satinnst nisafrkn benimde 31 hafta ve 1450 grm Kilo slmiyor mu diye endişeleniyorum. Doktorum takip edelim dedi
Ayselaysun mugee34 dun gittim kontrole ikiz gebeyim 23 haftalik biri 418 gr biri 480 gr boylarini sormayi unuttum
Rkn-2byby Gamzeliikizlerr maşallah çok iyiymiş kiloları bende 28 deyim şuan biri 770 gr diğeri 620 gr sizin nasıldı o haftalarda nasıl beslendiniz :) bebişler için bide kaç kilo aldınız
Minecnbs Mandalina91 herşey den nem kapar olduk resmen internettede kilo araligi normal diyor ama doktorun oyle demesi kafamı karıştırdı
BegumIscanTunc Minecnbs hayır canım öyle bişey demedi gayet iyi herşeyi dedi suyu kilosu boyu herşey yolunda dedi iri bebek felan demedi
Minecnbs Veraninannesi iri bebek normal dogumu zora sokuyor diye tedirgin olmustum öyle demesine takıldım demekki gayet normal mis kilosu
Veraninannesi Minecnbs normaldir hatta ben zayifim bebek kilosu az mi dedim doktorum normal dedi hem uygulamada dün 25+1olunca 700/800 gram arası yazıyordu onu bu gece gördükten sonra rahatladım bende 🐣😇 boyuda 30 cm bebegimin
Minnakkannesi NewMom06 canım çok normal bizimde 30 da gittim tam 1500 43 cm di hatta doktor haftasıyla ya uyumlu gidiyor dedi biraz boyu uzun o kadar