Aleynaaaa 31 haftalik hamileyim suyum bayabi azalmış pazartesi gün ise nişanım gelmisti ,suan hastaneye yatirdilar serum taktilar ve kan ,idrar falan aldilar ,yapabilecekleri baska hic bisey yokmu bu durumu yasayan baska anneler varmi
Cansuve Aleynaaaa merhaba, umarım siz de bebeğiniz de iyidir 🙏🏻suyunuzun azaldığını siz mi fark ettiniz? Benim de haftam sizinle aynı bebeğin hareketleri çok azaldı, acaba suyum mu azaldı hareket etmiyor bebek diye düşünüyorum😬
Melos2234 Aleynaaaa yavaş yavaş mu ıslaklık mı oluyordu çamaşırınızda şuan aynı durumu yaşıyorum idrar mı su mu bilemedim
karanim24 Aleynaaaa 34. Haftada benim de suyum azalmıştı ama nişan falan gelmemişti benden. Çok şükür 38. Haftaya kadar geldim. İnşallah sizinde öyle olur bol bol su için geçmiş olsun🌼
Tugbaomerfaruk Aleynaaaa bende de 22. Haftada oldu katı meyve sıkacağında sıkıp havuç suyu içtim düzeldi canım çok etkili nişanın gelmesi durumunda işe yarar mı bilmiyorum ben 2 doktor a gidiyorum biri havuç suyu dedi biri havuç suyu ne alaka falan yaptı sorduğumda ama araştırdım çok iyi ve bana yaradı