Ebruuuusalman Kzlar 6 haftalik hamileyim bugun dustan sonra 2 kere peceteyi surunce minnacik kahve akinti geldi icim icimi yiyor agliyorum bse olmusmudur napsam hastaneye gtsemmi beklesemmi cildrcak gbiyim bse olmasa bile suan bu stresle kesin olur
Suheyla06 Ebruuuusalman benden geldi acile gittim bir sorun gözükmedi ama progestan iğnesi vuruldum dünde doktorum muane etti bebekle alakalı değil enfeksiyon olabilir dedi
Umudumbitmedi Ebruuuusalman öncelikle sakin olmaya çalış yerleşme lekelenmesi olabilir ama dr git kese yerindemi bakıyor sonrada iğne ve progestn ilaç verir bende yaşadım
serozzz Ebruuuusalman 13 haftada olmustu benimde yerlesme kanamasi yasamamistim oncesinde odur belki demisti doktorum. Panik olup acile gittim igne ve serum aldim. Kirmiziya donukse acile gitmeni oneririm koyu kahve akintiysa varsa progestan fitil kullanin yatip dinlenin doktorunuza danisin sizi goren taniyan odur sonucta.
Suheyla06 Ebruuuusalman korkutmak istemem ama gidebiliyorsa git doktorunla iletişim halindeysen onada sorabilirsin
Mutiess Ebruuuusalman şimdi git sabahı bekleme hamilelikte lekelenmeler normal karşılanmıyor. İlk 4 hafta yerleşme lekesi olur daha sonrasında olmaz herkeste de olacak diye birşey yok🙏🏻
Ebruuuusalman Suheyla06 yarin sabah dr randevum var o yuzden smdi gtsemmi sabahi beklesemmi diye dusunuom
Petyynut Mutlaka gidin bence de bakılsın içiniz rahat etsin mutlaka hap veya iğne verirler önlem amaçlı. Geçen hafta ben de yaşadım iyi ki çevremdeki bazı insanları dinleyip beklememişim
bimeftun Ebruuuusalman benim de pazar günü oldu progestan verdi fitil olarak kullanıyorum hemen gittim doktora içiniz rahat eder en azından bence gidin
Ebruuuusalman Umudumbitmedi persembe gunu dr gttim kese henuz llusmamisti o zmn degerim 510du bugun sdce iki kere minnscik peceteye surunce gekdi bidaha gelmedi gelirmi bilmiom cok korktum sdce
Klebekelebekmiyav Ebruuuusalman canııım sakinleş)) Kahve kan eski kan demek) En zararsız kandır..Kırmızı taze kandan korkacaksın.Haftan daha çok küçük .Eski adet kanıdır veyahut eskiden kalma rahimdeki kandır👏🏻korkulacak birşey değil) bütün gebeliklerimde yaşadığım durum ama doktoruna haberdar et
elisamnlannesym Ebruuuusalman benim ⅘ haftalıkken geliyodu hergun bı sıkıntı yoktu progesteron fitil kullandım bitesiye kadar bidah olmadi bol bol dinlenin doktorunuza muhakkak söyleyin ilaç baslayabilir
Zezz Ebruuuusalman bendede oldu olur dedi doktor ama yine gel dedi gittim porogestan devam edelim dedi