Minimalistmom Kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz? Doktorum 2.5 litre içmelisin dedi ama hiç o hedefe ulaşamıyorum, çok su içtiğimde gece boyu hep uyanıp tuvalete gidiyorum, uykularım bölük bölük😢
Mzgnormann Minimalistmom 2 2.5 içiyorum bende sürekli lavaboya çıkıyorum ama çok iyi su yediğimiz içtiğimiz herşeyden sağlıklı
Hafise Minimalistmom suyu gün içinde içmelisiniz aksam uyumadan 2-3 saat önce sıvı tüketmeyi bıraktıgınız da çiş olayı olmuyı
Ozge20ulu Minimalistmom uyandigin andan itibaren çok su içiyorum akşama doğru azaltiyorum yoksa tuvaletten çıkamıyorum , bı şişe al hep yanında dursun sabahları gördükçe içiyorsun
Burcunuslu_ Minimalistmom günde 4 litre su içiyorum 🌸 gebeliğimden öncede kensimi bildim bileli 3 litre 3,5 litre su içerdim zaten içimden geliyor su içmeyi çook seviyorum 🌸 herhangi bi rahatsızlığım yok şekerim falan gayet iyi bu arada 😍 uzun süredir bardakla değilde hami konserve kavanozları varya cam yarım kiloluk onlarla içiyorum 😂😂😂😂
Tazeanne11111 O hepimizde vardır galiba. Geceleri 3 defa uyanırsam şükrediyorum ben 😅 gündüzleri daha çok suya odaklanıyorum akşam daha az içiyorum ama çok bir faydası yok.
Esosun Burcunuslu_ bi teyze vardı haberlere çıkan😂😂😂😂😂😂 aklıma o geldi kana kana du içiyodu bide ohh çekiyodu kadın 😂😂😂 kavanozla içiyodu o da
Esosun Minimalistmom bana her gittiğimde suyu arttır diyo artık bi damacana içecem heralde bıltım su iç iç bulantı geliyo artık günde en az 2-2,5 içiyorum bu arada kadına yetmiyor yaa😂😂 bide şekerim var suyum da iyi cin geliyo tepeme su iç dedikçe artık birileri😂😂
Busehnm Minimalistmom 3 litre içiyorum, gündüz daha çok içip gece az içiyorum tuvalete bir kere kalkıyorum. 1.5 ltlik sulardan aliyorumm ,şişeden içmekte care buldum miktari ancak öyle arttirabildim.
minikprensimmm123 Minimalistmom Normalde çok su içerdim ama bulantıdan suyu bile doğru düzgün içemiyorum 🤦♀️🤦♀️
gmzgmzz Minimalistmom ben 1.5 litre zor içiyorum hamileliğimden öncede suyla hiç aram yoktu şimdi zorla 1.5 litre içiyorum insallah arttırabilirim☺️