Normalde yazmam ama benim suyu gelip anlamayanlar ikilemde kalanlar olursa bi fikir olur diye yazmaya karar verdim.
6 Nisan Salı gece 12 den sonra yatmaya hazırlanıyodum tuvalete gittim telefonla İnternete falan bakarken biraz oyalandım o sırada azar azar suyum geliyormuş şüphelendim suyum mu yoksa idrar mı nasıl anlarım diye İnternete baktım çiş tutar gibi kendinizi sıktığınızda duruyorsa suyunuz degildir yazıyordu denedim tutabiliyordum bende heralde bağırsaklarımda kalan boşalıyor diye düşündüm. Hafif kasılmalarım da vardı ama daha önce doğum yaptığım için hastaneye gidecek kadar olmadığını biliyordum sancılarım artana kadar biraz uyuyayım dedim oğlumun yanına yattım. Öğlen 11 buçuğa kadar uyuduk 😂 kalktıktan sonra yine kasılmalar hissetmeye başladım takip ettim düzenli geliyordu o gün zaten kontrole gidecektim eşimi çağırdım isten geldi hastane çantamı da alıp kontrole gittik. Nstde düzenli sancılar çıktı doktorum görünce alttan muayene etti açılmamın ne kadar olduğunu bakmak için 4 cm olmuştu elime yatış kağıtlarını tutuşturdu doğru doğumhaneye dedi 😂 tıpış tıpış yürüyerek doğumhaneye gittim. 14 45 te doğumhanede nstye bağladılar sancılarım gittikçe artmıştı 5 dk da bir geliyordu ama açılmayı beklemem gerekti sonra beni doğum yapacağım odaya aldılar orda 18 15 e kadar açılma bekledim ama artık sancılarım son haline gelmişti ebe geldi tekrar baktı açılmam 6 cmdi rahim ağzını yumuşatmak için bir iğne yaptı sonra sancı ile birlikte açılma oluyormu diye tekrar baktı 7 8 cm oluyordu kii apar topar doğum moduna girdiler iğneden sonra çok hızlı açılmıştı çünkü ebe suyun geldi mi diye sordu o ana kadar farkında olmadığım için hayır dedim sonra döndü senin suyun geçmiş çoktan dedi o sırada ebeler hazırlıklarını tamamladı 18 36da küçük oğlum Uraz Ateş dünyaya geldi.