Susamtanem2 Kızlar hastane doktor ve fiyat bilgisi verir misiniz detaylı ultrason için nereye gittiniz CD falan verdiler mi ?
Esen3535 Susamtanem2 ben özel Çınarlı hastanesine gittim 450 TL yarım saat sürdü eşimde girdi Çıktı verdi yüzünün olduğu bide raporları veriyor
Hazalismail Ben ege şehire gidiyorum cuma günü giricem ayrıntılı ultrasonna 300 tl fiyati doktor muansetyle beraber 450 tl vericem
N-h-e123 Alsancak’ta profesöre gittim en başından beri detaylı ultrasonla baktı şu an 13-4′üm saolsun güzel ilgilendi ama muayene ücreti 650 verdik
N-h-e123 Susamtanem2 CD vermiyor ama detaylı bakıyor , kendisinde Profesör, eşimle aldı beni sıkıntı olmuyor biz eşimle memnun kalmıştık
Arelbenan Bucada Zehra İnce cok iyi ilgileniyor hep detayli bakiyor 2. Hamileligim birincide de ona gittim cok iyi birisi. Muayene Ucreti 300tl aşırı tavsiye ederim
Nurcanakkaya Nur000 bende alsancak ör da yaptrdm eşimde girdi CD ultrason görüntüsü ve rapor verdiler
Ebrulisss Medifamada oldum bende 500tl cd verildi birde 12tane renkli pozlar 4tanede siyah beyaz poz verdiler
Susamtanem2 Nur000 Sevindim bı kaç kişi memnun kalmadım yazmıştı fiyat olarak uygun geldi bana da inşallah memnun kalırım
Hazalismail Susamtanem2 aygün hanıma gidiyorum ben 4500 sezaryen 4000 normal doğum fiyatlar uçmuş heryerde