Gozde2019 10+6 haftalık hamileyim aşırı midem bulanıyor ve hazımsızlık var doktor da emedur 200 mg ve dramamine 50mg ilac verdi bu ilaçtan birini iç dedi bnları kullanan var mı acaba
Pinkdreamss Gozde2019 ben zofer kullanıyorum 8 mg miligramı düşük olmasına ramen anında kesiyor ve gün boyu rahat oluyorum
ikincimucizemmmm Gozde2019 ilaç yerine aşırı kusma olmuyorsa bence içme dayanmaya çalış yakında zaten çok rahat edeceksin ben o günler geçmicek sanıyordum çok şükür geçti az sabır 12 den sonra hafifler ve kaybolur
Pamugunannesi1 Gozde2019 Ben zofran 4 mg dil altı tableti kullanıyorum ilaç çok içemediğim için iyi geliyor en etkilisi bu zaten mide bulantımı kesti hemen ama doktordan doktora değişiyor bu ilaç
Gozde2019 Aşırı mide bulantısı var kusma yok ama prilam dr 10 mg işe yaramadı kullandım ama fena geçmedi hiç bende ilc kullanma taraftarı değilim ama dayanamıyorm
Uzunk15 Gozde2019 prilam kullanıyorum bende 6.haftadan beri suan 21+3 oldum hala ılacı ıcmeden yemek yıyemıyorum
Feyzacbn Gozde2019 dramamine ilacını kullandım, çok fazla faydasını görmedim. Gözümü açamayacak kadar uyku yapıyor
havvakaratas_09 Gozde2019 bütün mide bulantısı için ne ilaç varsa kullandım iğne dahil prillam harici geçiren olmadı
Afrartis Feyzacbn ben 20deyim, daha bugün ilaçsız iyi hissettim kusmadım :( bana hep 12de geçer dediler, geçmeyince 15te kesin geçiyo dediler. Şükür 20de geçti :)
Esmahnc Gozde2019 35 haftalık olacagım hala prilam dr ile ayaktayım kullanmama rağmende kusuyorum arada günde 4 defa içtigim oluyor tavsiye ederim doktoruna dozunu danış tabi ki
Ar2020 Ben de ne yemek yiyebiliyordum ne de midem bulantım duruyordu tek lokma yesem midemden geri dışarı atıyordu geçen hafta dr prilam verdi dünya varmış dedim şimdi bütün işimi kendim yapıyorum yemeğimi yapıp istediğim kadar yiyorum gece uyumadan iki tablet içiyorum bütün gün rahatım kesinlikle tavsiye ederim