Benimde 8+3 hafta kanamam oldu böyle adet kanı pıhtısı gibi birşeydi ğeçeteye düşmüştü bende fotoğrafını çektim doktora yolladım hemen gel kontrol etmemiz lazım dedi gittik ama ben yolda kötü habere hazırdım artık çok üzüldüm ağladım 😣 sonra ultrasonda bebeği gördük çok mutlu olduk ☺️ Kalp atışı herşey normaldi doktor progestron yazdı kanama sebebini bilmiyorum ama sen kullan bunu dedi 1 ay kullandım bitti derken 12+3 hafta hop yine Kahverengi lekelenmem oldu ben diğer dükkanım ondan sonra tedbir amaçlı hep çamaşırıma peçete koymaya başladın yine hemen fotoğrafını çekip doktora gönderdim gece dörtte sağ olsun cevap yazdı gel bugün kontrol edelim dedi aynı gün sabah gittik bebek yine sağlıklıydı fakat Rahim ağzı gevşekliği görünüyor sen de dedi bu gevşeklikle 14. 15. haftada bebeğini kaybedebilirdim dedi hemen dikiş yapmamız lazım garantiye alalım korumaya alalım dedi ertesi günü serklaj ameliyatı oldum daha geçen hafta salı günü Ve düzenli iğneye başladım 20. haftaya kadar iğneye devam edeceğim ve aynı gün progesterona geri başladım şu an ameliyatın üzerinden dokuz gün geçti tekrar kontrole gittiğimde rahim iyi görünüyor Bebek’te sağlıklı dedi inşallah her şey yolunda gider ❤️🤲🏻🥰