Rabia_baran04 Esrakynr bende 11 haftalık hamileyim tutuyorum ama iftar sonrası da sahur sonrasıda bulantm oluyo tutmam dogru mu aç susuz tutmuş oluyorum çünki
Merinosunannesii Merveee34 kız daha kurban var sırada kesecek misiniz ne keseceksiniz koç mu dana mı bence bu baslar 😂😂😂
happypregnant29 Merinosunannesii ay deme bu karamsarlığa sürükleme bizi bi bu bitsin kendimize gelelim 😂😂
[silindi] Znrr içim yanar içim kanar da isyaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn. Bitmiyor bitmeyecek belli çekeceğiz 28 gün daha
Zumra12345 Esrakynr ne yazılırsa yazılsın bı ibadet bu kadar alay konusu olmamalı yakıştıramıyorum gulenlere postu bende çok görüyorm benimde tuhafıma gidiyor girmemek bakmamak ve en önemlisi dalga geçmemek çok önemli.
Zezeeeyyldrm Esrakynr yalnız posta oruç tutanlardan çok tutmayan ve tutanlara sitem edenler doluşmuş daha çok buraya tutmuyosunuz madem tutanlara vicdan yaptırmaya çalışmayın herkesin bünyesi sizle bir değil Allahım ya.
Hilal-11 Esrakynr bizde 18+4 deyiz denemek istedik ve çok şükür rahat geçti 🙏 İsteyip tereddüt eden sahurda bol protein ve sıvı tüketerek deneyebilir doktorunuz onay veriyorsa 🥰