VMS Son iki ay kaç kilo aldınız? Son iki ayı çok da şişmeden tamamlama ihtimalim var mı? Artık yürüme hareket etmem çok kısıtlandığı için önemsiyorum yanlış anlaşılmasın…
Minnosunannesiii VMS valla canım ben bir aydır hiç almadım 90 kiloydum 90 kaldım ama hareketliyim ben birde 90 dedim ama 90 gibi yokum yani zaten 83 ile hamile kalmıştım inşaallah bundan sonra da 2 kg yu geçmem 35+2 günlük hamileyim
Gigy VMS ilklerde aldım son ayda resmen durdu kg 🙈kilolu hamile kaldım bir de ama almıyorum bebişe gidiyor herhalde ,hareketliyim ama çok
MeliSeliMelih VMS canım kilo değilde ödem çok oluo son ayda buda tartıya yansıo kilo sanma ben şu an o durumdayım ayak bileklerim, bacaklarım, kollarım öbek öbek ödem oldu sabah tartıldığımda akşam tartıldığımın arasında 3-4 kg oynuo
KezibanUan VMS 10 günde 1 kilo almıştım ilk kızımda son ay. Şu an 2. Ye hamileyim son ayimdayim 10 günde 1 kilo almışım doğuma 3 hafta var 🤦🏻♀️
aysegull23 Minnosunannesiii Aynı gündeyiz ve bende son bir iki haftadır aynı kilodayım şaşırdım hatta ve tedirgin oldum.Demek olabiliyor bu ayda 😄
Dilek58 Minnosunannesiii benn neden tur attırıyorum acaba kiloyu ya 93 hamile kaldım 25+3 haftalığm 99 olmuşum gün gün artıyr nedn anlamdm
ysfali06 VMS 7bçk ayda 7 kilo aldım. Son 1bçk ayı 2 3 kiloyla kapatsam oh mis diyordum o son 1bçk ayda 7 kilo falan aldım 😅😅😅 iyiki bebiş 12 gün erken geldi yoksa doğuma yuvarlanarak gidecektim heralde 😅
Esincil VMS 31+4 oldum 57 ile hamile kaldım 72 oldum ve son 2 ayım bende çok korkuyorum kilo almaktan çünkü çok aldım doktorum en fazla 10 kilo dedi ben şuan 15 kilo aldım 😭😭😭tatlıyı kestim 2 ana yemek 2 ara öğün yapıyorum bakalım ne placak doğuma kadar 😂
esraizmirli VMS 3 aydır sabit kilodayım canım benim yerime bebeğim alıyor çok şükür ☺️ Kilo alımımız duruyor merak etme son zamanlarda ☺️
ikincikezanne_ VMS son iki ayda toplam 3 kg aldım 37+5 günlük olduk bu zamana kadar da toplamda 12 kilo aldım ilk gebeliğimde de 14 kg almıştım son haftalarda hatta 1 kg vermiştim şimdi de kilo alım hızım baya azaldı
Busehnm VMS 59la hamile kaldım her ay 1 ya da 1.5 kilo aldim cok guzel gidiyordu her sey. 32. Haftadan itibaren haftada 1 kilo almaya başladım yediklerimin bir farkı yok ama son aylar böyle oluyormuş 🤭
Samira34 VMS 20 30 hafta arası hemen hemen 10 kılo aldım 30dan snra almam cok yavasladı 30 ve 35 arası 4 kılo aldım 35 ve 39 arası hıc kılo almadan devam edıyorum 🙂 kısıden kısıye gore degısıyor sanırım , bide son haftalar bebek alıyor kıloyu sen almıyorsun
Gizem957 MeliSeliMelih acaba normal mi bende korkuyorum doktora gidemedim daha senin doktorun el şişmesi. İçin ne dedi bana yüzük oturdu resmen
Minnosunannesiii aysegull23 hani öyle çok da dikkat etmiyorum ben yediğime ama şöyle Birşey var evet ne kadar çok kilo almadıysak bile karnımızda Bi can var ve ağırlığı çok fazla hemen nefes nefese kalıyorum özellikle gece yatakta dönmek çok zor oldu 🤣 ama ben yinede öyle çok hantallaşmadım hani işimi yapabiliyorum yemeğimi yapıyorum kış temizliğimi bile yaptım ramazandan önce annem çok desteği oldu ama bende hiç durmadım yerleri sil kapılatı sil derken sabah başlayıp akşam duruyorduk 3 gün boyunca şimdi de köydeyim kaynanamla yeme içme bir ama biz aşağıda kontenırda kalıyoruz günde kaçdefa inip çıkıyorum yukarı yoruluyorum artık hissediyorum bunu ama işte yapacak Birşey yook