Varol123 Mutluaile1 ciğer gebelikte iyi degil diye biliyorum yüksek a vitamini iceriyomus falan galiba ama leke falan yapmaz korkma 😂
Ftmhz Ben şuan 4ay 3 haftalık hamileyim ve bu süre boyunca iki defa yedim ciğer hatta üçte olabilir bilmiyordum şuan sizin yazdıklarınızı okurken öğrendim doktora ilk gidişimde sorucam bi sorun olur mu diye
Aycmmm Valla hayret ediyorum doktorum prof.ama cigeri faydali buluyor bende yiyorum ve severim gecen kontrolde burda okudğum icin sormuştum adam gülmüştü ciger yiyorsan ne alaa demirde zengin demisti :) ciğ yemiyceğimize göre hiçbir zararı yok yani
Bhralp0501 Mutluaile1 leke yapar olayına inanmıyorum ama doktoruma yiyebilir miyim diye sorduğumda, iyice temizlenip piştiğinden emin olduğun bir yerden yiyebilirsin sorun olmaz demişti 😊
Oozgn Mutluaile1 ayy benimde eşim dün kuzu ciğeri almış kayınvalidem bugün yaptı bir yerime değmeden çatalla dikkatli dikkatli yedim vala çokta canım istiyormus 21 haftaligim korktum şuan zehirlenme falan okuyunca
Ftmhz Mutluaile1 çok şükür hiç bir sorun olmadı olsaydı muhakkak söylenirdi Pazartesi günü de yedim 4 aylık hamileyim şuan sadece Çarşamba günü yoğun karın ağrısı yaşadım ve geçti çok şükür
KezibanUan Mutluaile1 ben ilk kızımda yedim poposuna kocaman kahverengi bir leke var kuzenime annesi hamileyken ciğere elemiş belinde kocaman ciğer gibi leke var 🤦🏻♀️ bu 2. Hamileliğim ne ellerim Ne yerim😀🤣