Destinaa Merhabalar cuma günü detaylıya gireceğim kısmetse ama aklıma türlü düşünceler geliyor bir yandan çok mutluyum,sizde böyle oluyor musunuz ? acaba ben mi çok kuruntuluyum 🤔😓
babymert061 Destinaa bende ayni sekilde normalde kontrolleede doktor hersey normal demesine ragmen detayli icin korku icindeyim o da sanirim burada okunan kotu durumlar insab dusunmeden telas etmeden duramiyor. Allahin izniyle hepimiz evlatlarimizi saglikla kucaklarimiza aliriz
[silindi] Destinaa bende korkuyordum bugün oldu kurtuldum çok şükür bişeyde çıkmadı öyle kötü düşünmeyin
Kuben Destinaa Ben de endişe ediyorum. 4 Mayıs’ta randevum var şimdiden düşünüyorum. Sanırım okuduklarımızdan dolayı.
Sonay-34 Destinaa evet insan neler neler düşünüyor ama Allah ın izni ile bişi olmaz bol bol dua edin kuran okuyun bu güzle günlerin hürmetine sağlıcakla gelsin bebişleirmizzz🌺
Dilek060 Neden korkuyosunki tatlim ayni taramalari yaptirdigin gibi bende haftaya detayliya gidicem bende aşıdan korkuyorum ama hersey bebisimiz için
Hulya_sen Canım valla benim daha girmeme cok var ama inanki şimdiden kafamda binbirtürlü şeyler geçiriyorum elimizde olan bişey değil işte isteriz ki herşey iyi olsun yolunda gitsin rabbim hepimizi iyi şeylerle karşılaştırsın inşallah yeterki sağlıklı olsunlar🤲🥰
plakayerli Destinaa detaylı çok zevkli bir şeeyyy uzun uzun bakıyo bebeğinize anlatıyo ayağını göstermişti bana unutmam minyatür insan ayağı çok tatlıydı :) yüzünden foto aldı filan. Her şey güzel geçer inşallah telaş etmeyin
Tepe Destinaa merhaba ben dün detaylı ultroson yaptırdım yaklaşık 45-50 dakika sürdü çok şükür herşey normal dedi ama bitene kadar insan geriliyor nedense içini ferah tut sen inşallah birşey görmez demez
durunun_annesi60 Destinaa 19.cu haftamda giricem dün kontrolüme gittim ama drum detaylı yapmadı bugünde sabahtan karnımda ağrım var arada rahimime de vuruyor bu ağrı endişeliyim şuan nedenini bilmiyorum