Mus-sak Hatice96 3. Bebeğime Gebeyim ,, 2. Günden İtibaren Yıkamaya Başlamıştım ,, Şükür Hiç Bir Sorun Yaşamadım ,, Banyo Bebeği Rahatlatır ☺️
Ilahe Selam duwdukden sonra yikanmasi lazim su derse daha gec duwer gobek bagi biliyorum endiwe ediyorsunuz ki yikayim bir an once mikrob falan kapar amma doru deyil duwsun Allahin izniyle yikarsiniz 😊
Esrasenocak Bizim dogumdan 1 gun sonra hastanede yikadilar ama bize gobek bagi dusmeden siz yikamayin dediler. Sanirim ebeveynler cok dikkatli olamiyor o sebeple onermediler.9 haziranda dogum oldu ben hala dusmesini bekliyorum
Zeykem Hatice96 biz hastaneden eve geldıgımız gıbı yıkıcaz ben durduramam oyle hastane halıyle 1 hafta
Ikinciyibekliyorum Hatice96 ilk kizimda hastaneden eve geldiğimiz gibi yıkadık. Çocuk doktorumuz hastaneden çıkmadan bizde gobek bağını temizlemek icin sprey ve gazlı bezli olan bir reçete yazmıştı . Her banyodan sonra sabah aksam temizliğini yaptik 5 gunde de dustu göbeği. Ikinci kizimda da yıkarım önlemini aldıktan sonra sikinti olacağını sanmıyorum
Nuranaliayaz1 Hatice96 3 yıl önce ocakta doğdu oğlum hastaneden eve geldiğimiz gibi yıkadı annem ve hergunde banyosunu yaptırdık şimdi balık gibi suyu çok seviyor sudan çıkmak istemiyor göbek bağışa 1 hafta 10 günde düştü
Kanarya Hatice96 ablam hastaneden taburcu olup eve geldiği gibi yıkamıştı, göbek bakımını düzgün yaptığın sürece bişey olmaz👍