Redpepper Ne kadar zaman önce randevu almak gerekir, 1 ay sonraya bulabilirmiyim. Üslubu nasıldır sert mizaçlımıdır gibi genel bilgiler istiyorum gidenlerden ☺️
Ldy Redpepper çok soğuk bir doktor çok az konuşuyor biraz sert mizaçlı fazla konuşmuyor incelemesi çok iyi CD ve resim veriyor . Pandemi döneminde çalışmıyordu şubatın 15 inden sonra çalışacak demişti sekreteri bi arayın sorun yoğun bi doktor çünkü . 1000 TL civarında galiba ücreti . Siz sorarsanız az ve öz cevap veriyor
gozdegrk Redpepper Çok iyi bir hocadır. Soğuktur evet ama alanının en iyisi diyebilirim. İncelemesi oldukça detaylı,muayene sonrası cd ve rapor veriyor,bebeğin fotografını verir.Çapanın hocası. Randevuyu yaklaşık bir ay önceden almak gerekir.
Elifff25 Redpepper çok iyi bir doktor evet az konuşuypr ama sert değil ben iki hafta öncesinden almıştım ve içimde çok rahatladı detaylı ultrason için gitmiştim 12. Haftada kendi doktorumada söyledim gittim diye o bile nereden bulmuşsan gidebileceğin en iyi doktor dedi
Redpepper Ldy galiba güleryüzlü perinatolog kıtlığı var tabi biraz akademik doktor olmalarının da etkisi var da neyse zaten birine gittim iyi belki tabi ama iletişim sıfır o yüzden değiştirmek istedim doktorum recep beyi önerdi
Dilarasaban Redpepper bende baya araştırdım detaylı ultrason için renkli doppler e ayın 22 sinde gideceğim. Uzman Dr Halil mesut perinatolog değil ama çok çok güzel yorumlari var ve refakatçiler odadaki ekranı bekleme salonunda izleyebiliyorlarmis. Sabırsızlıkla bekliyorum 🤗🤗 Pendik’te yeri fiyatida 520 TL
Kayraninannnesi Redpepper Esencan Hastanesinde Salim Sezer bey var çok güler yüzlü ve herşeyi detaylıca açıklayan biri 550 TL di ücreti çok uzak değilseniz tavsiye ederim 🙂
Redpepper gozdegrk bugün aldım randevumu bakalım inşallah iyi gider herşey soru sorunca terslermi acaba bazıları öyle 😒
Redpepper Elifff25 ben de bugün aldım randevumu inşallah iyi olur bakalım ya soru sorunca terslermi acaba ya ben ondan çekiniyorum biraz 😌
gozdegrk Redpepper Ben de sordum hiç terslemedi sanmıyorum. 😊 Sadece fazla ciddi işine odaklı bir hoca.
Elifff25 Redpepper hayırr hiç terslemiyor içiniz rahat olsun çok naif biri sadece işine aşırı odaklı her detayına o kadar iyi bakıyor ki o yüzden pek konuşmuyor
Redpepper Elifff25 kararsız kaldım biraz galiba genel olarak soğuk denmiş ya işindeki başarısından eminim gerçi çok ismi duyulmuş perinatolojideki 5 hocadan biri kendisi ne de olsa