Pcoylayasam Nermism anlıyorum canım saçma geliyo benim içinde ama eşim çok hassas bu konuda özellikle çocuk konusundan beni aşağıladıkları için buna dayanamıyor yoksa diğer şeyler gelir geçer
Pcoylayasam angel123 daha neleri diyim ki kuzum sabahlara kadar oturdum ağladım dua ettim ben onlara içimi açmışım meğer onlar benim kötülüğümü isteyen insanlarmış bu bahsettiklerim en basit hareketleri
angel123 Pcoylayasam Allah sana da en kısa sürede bebiş nasip etsin canım böyle kötü insanlar için kendini üzme değmez 😑
Pcoylayasam Uras006 hayırlısı olsun canım inan ki çok soğudum insanlardan beni yaramla vuran bir arkadaşım varken daha da güvenemem kimseye net biriyim üzgünüm ki kinci de bir insanım affetmem çok zor bahsettiklerim çok azı kapımın önünde rahatsız olduğumu bilerek saatlerce konusur kahkaha atarlar yani boş seviyesiz insanlarla uğraşmak inan ki zor bende gurbetteyim dostum olsun isterdim ama nasip değilmiş
Tugbays Pcoylayasam Valla kendimi iyi hissetmediğim yerde durmam ben. Onun keyfini mi bekliceksin o taşınsın diye ? Ki taşınmaz da. Boşuna psikolojini bozma. Belli ki hassas bi yapın var. Forumda aman boşver ben olsam kılımı kıpırdatmam diyorlar ama senin gönlün nasıl istiyorsa öyle yapmalısın. Bence.
Pcoylayasam Tugbays evet duygusal ince düşünen bir yapım var kendimden önce başka insanların mutluluğunu düşünüp naif olduğum için bu hale geldim zaten ama gittiğim yerde de dost edineceğim ne malum ki?
Pcoylayasam Tugbays zatenn sürekli evde vakit geçirmekten hoşnut biriyim sadece eşimle birlikte vakit geçirmeyi seviyorum buda yetiyor aslında komsu ya ihtiyacım yok ama yıldırmaya kıskandırmaya çalıştıkları için çıkalım diye düşünmüştük
Pcoylayasam Askiletotomsu bu dediğini deneyeceğim canım lojman içinde farklı bina olursa olur eşimin rahat etmesi için ama bireysel inan ki zorlar bu dengesizler yüzünden neden cebim zarar etsin ki arkadaşların dediği gibi para biriktiririm daha 1.5 yıllık evliyim bana böyle mal mal stres yaşatmaya çalışıyorlar değmezmiş anladım
Askiletotomsu Pcoylayasam bir zamanlar yakın arkadasimdi demişsiniz O sizi hep kiskanmis yalnız . Hep bı rekabet içindeymiş Kim bilir size inat olsun diye hamile kalmış bile olabilir. Umarım lojmanda başka bir binaya geçişiniz olur Yaşlarinnız kac o kızla sizin
Tugbays Pcoylayasam Dost edinmesen bile onun gibi birinden uzak olmuş olursun. Negatif insanlardan nefret ederim de ben 😅 Birinden soğudum mu hemen uzaklaşmak isterim. Ama tabi kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran herkes farklı :)
Askiletotomsu Pcoylayasam dost edinmek çok kolay değil Zaten belli bı yaştan sonra. Ben İzmir’deyim sadece eşim var başka kimse yok eş dost namına evlendim evleneli :)
Susam1 Pcoylayasam ne münasebet 🙄 o gitsin benim yerime bide bu zamanda masrafları arttırmak dış kapının dış mandalı için hiç gerek yok.. Ama çok yakınken sonradan böyle olmak ve her yerde ortak gidiş yerleriniz varsa bu biraz can sıkıcı olabilir onunda yine çözümü ev taşımak olmaz başka şekilde çözüm bulunur bence
Nurgull__ Pcoylayasam canımsın Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hayırlı evlatlar versin hep dualarımdasın olucaksın bende asker eşiyim anlıyorum seni hiç boş ver takma canım benim eşinle evine bak zaten en sevdiklerimiz değer verdiklerimiz nankör çıkar hele ki şu polis asker ortamlarında hani herkesle samimi olmayın diyolar ama mecburen aile olmayınca insan görüşüyor konuşuyor işte bende bu tarz bir durum yaşadım ya Allah biz ayni binada değiliz de hamileliğimin ilk zamanlarında çok üzülüyodum şimdi şükür ediyorum valla asla düşünme onları sen minnoş🌸🌸
Pcoylayasam Nurgull__ inan çok zor lojmandaki insanlarla geçim ama maddi açıdan bulunmaz nimet diyebilirim en iyisi başkalarını takmadan yıla devam etmek
Pcoylayasam Askiletotomsu eşimde aynısını dedi inanamıyorum ya aklım almıyor onun eşi çok arkadaş ortamı seven sevgisiz bi tip sürekli senle eşin nasıl bu kadar sevgi dolusunuz benim eşime de öğretsin sizle dolaşalım da belki bize de bulaşır derdi demek başından varmış ben iyi niyetli birazda saf düşünen biriyimdir aklıma hiç kötü şey gelmez açıkçası bilemedim ben 25 yaşındayım o 26 ikimizinde evliliği 1 hafta arayla olmus onu bile sorun etti üstelik tanışmıyorduk o zaman nerden bileyim benden 1 hafta önce evlendiğini
Askiletotomsu Pcoylayasam Allah seni kalbi senin gibilerle Onu da kendi gibilerle karsilastirsin insallahhh
Ceydat Pcoylayasam hayır tabiki de komşuma küstüm diye evimi değiştirirmiyim ve extra para gidicek de hiç değiştirmem rahatsız olursa o değiştirsin
Askiletotomsu Ceydat bolbol mobbing varmış Yakın arkadaşı gruplaşma ve saldırı halindeymis . Psikolojik saldiri