Ayseyavuz vuslatim34 ya bsey sorcm benim adetim 20 de başladı 26 Mart’ta bitti ve Ayn sonlarnda sanrsm yumrtlama yaşadım bugün aynı o günlerdeki gbi agrilarm başladı nedendr acaba (İlkinde beyaz akntm vardı bu sefer yok mesela adetime de DHA var)
Zeze2454 Meridaily inşallah canım benim seninde gönlünce olsun 🤗 bende çok ümitlendim inşallah bola çıkmaz. Cuma günü tekrar yapmayı düşünüyorum
Meridaily Zeze2454 amiin inşallah kuzum merakla bekliyorum 😍🤲 inşallah bu sefer daha net bir çizgi belirir 😍
elfcaglar1 Zeze2454 benim de BÖyleydi hamile olduğumu öğrendim hemde adetime dört gün kala inşallah siz de hamilesinizdir 💕
Elcnbykckr Bfduam sabah uyanınca midem bulanıyor gibi bulanmıyor gibi arasında bi durumdu. Bi de gece rüyamda gördüm canım
Bfduam Elcnbykckr as ne güzel rüyana girmesi:) Arkadaş görünce de sayılır mı, benide arkadaşım görmüş:)
Elfao vuslatim34 benimde bugün olmam gerekiyordu,iki gün önce test yaptım negatifti. Bugünde adet olamadım çok ağrım var ama
qokceyy Benimde 14 ü adet günümdü hala olmadım belimde kasıklarımda bi agrı göğüslerimde acı var ama hem erken gebelik hem kaset test yaptım cıkmadı yarın sanırım kan vericem cok heyecanlıyım 🙈
Elfao vuslatim34 pek ümidim yok bu kadar ağrı anca regl ağrısıdr diyorum. İnşallah isteyen herkesin vardır 🤲
Elfao vuslatim34 benim karnım kasıklarım çok ağrıyor,bu ay Femara ve dostinex kullandım gecikme yaşıyorum diye düşünüyorum. Ama öyle bir ağrı ki nefesimi kesiyor