beysenyil İyi günler, Gaziantep yaşam hastanesinde doğum yapan var mı aranız da ? Bazı hastanelerde olduğu gibi, Hastane kendisi gecelik veriyor mu ? Ve refakatçi olarak eşleri kabul ediyorlar mı, odaları tek kişilik mi bilgisi olan var mı ☺️
Guler27kumsal beysenyil 2 tane ablam yaptı yasam hastanesinde ama gecelik falan vermiyorlar odaları isterseniz tek kişilik var ücretini ayrı ödüyorsunuz dogum parası+ özel oda parası yani. Refakatcide tek kişilik odaya eşinizi alırlar çift kişiliği bilmiyorum malum pandemi de var çünkü. Ben Hayat hast yaptim ama hamit Soysal di doktorum simdi yine oraya gidiyorum biraz eski ama doktorum cok iyi fiyat da uygun
Zehraasimay Bende orayı düşünüyorum ama hiç gitmedim teyzemin kızı gitmişti çok memnun kaldı benim yeşil kartım var acaba muane ücreti nekadar bilginiz var mı cinsiyet öğrenmek içinde gitmeyi düşünüyorum
Nrdn_1996 Bende esin hanimin hastasıyım çok mumnunum ama daha 30 haftalık dogum yapmadım henüz doğum yapanlar memnun mu
Bahark27 Ben yaptim eşleri yanınıza almiyolar vip odalar var ekstra ücretle orayı tutabilirsiniz eşiniz yaniniza gelebilir çift kişilik odadan hiç memnun kalmadım doğum yaptığımda henüz korona yoktu ve sürekli hasta yakınları geliyodu eşim yanım da kalamazken yandaki hastanin misafirleri gelip gelip gidiyordu odayı güne cevirmislerdi onun disinda hemsireler çok kibar ben sevdim ücret de makul bu arada bir buçuk sene öncesinden bahsediyorum şu an fiyat ne durumda bilmiyorum
beysenyil Bahark27 anladım canım teşekkür ederim ☺️ Koronadan dolayı belki ziyaretçi kabulü yapmıyorlardır o yüzden eskisi gibi serbest değildir diye düşünüyorum
nurkse beysenyil 😁ay tesadüfe bak. Ben hamile kalamıyordum klomen ve çatlatma iğnesi sayesinde kaldım haftaya pazartesi veya salı günü de gidicem kontrole kese için
Nrdn_1996 Doktorum esin hanımdan o kadar memnumum ki inanın hastaneyi hemsiryi ebeyi hiç dusunmedim zaten normal dogum inlsh benimki esin hanım giriyormus doguma
Nrdn_1996 nurkse esin hanimsmi gidiyorsunuz sizde bu arada hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla kucanizs alin
nurkse Nrdn_1996 evet bende Esin hanıma gidiyorum 😊 çok teşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin ❤️
Nrdn_1996 Benimde bu 3.gebeligim diğer ikiyi bende hayat Hastanesi’nde doğum yaptım Selda bahceydi doktorum çok memnundum doktorum başka hastaneye geçince gitmedim geri hsyst Hastanesi’ne yaşama geçtim burayida doktorum çok iyi doğumda nasıl bilmiyorum
Nrdn_1996 Gecelik derken benim normal doğum doğum yaparken mavi elbise gibi önlük mu giydiriyolarlar onu bilmiyorum ameliyatta giydiriyorlarda normalde bilmiyorum vermiyolarlarsa ona göre uygun kıyafet götürürüz
Nrdn_1996 Hayattayken vermemislerdi ebe birtane etek getirin demistn 5 sene önce ama şimdi nasıl bilmiyorum