Minnosunannesiii Atak oruçlu da değilim ama bebek arabası alacağım 10 tekerlekli olarak anladım 🤣🤣🤣🤣 hepsi açlıktan yemin ederim herkes oruçlu köşe bucak birşeyler atıyorum ağzıma sonra da böyle okuduğumu yanlış anlıyorum 🤣🤣 on tekerlekli araba ney ya diye ekledim aonuna🤣🤣🤣
BurcuLice Atak bende tek alıcaktım da kaynanamlar çift tekerli almış bulunduğum yerin kaldırım ve asfalt yapısını anca çift tekerli araba kaldırır zaten 😅
Ozlem23 Atak tek tek dediğin yine 4 tekerlekli ama birer tekerlek sanırım bence daha mantıklı öyle olmasi arasına birşey girmez hareketini engellemez bide tekerleklerin büyük olması iyi engebeli yollarda falan rahat oluyomus taşlık falan gibi engebe derken
Atak gulnaz0604 yaa öylemi peki çift olanlara sordunuz mu yada denedinizmi hiç ben internetden alacağım için hiç girme şansım ve deneme şansım yok
Atak Minnosunannesiii sesli güldüm 😂😂 yok ben 4 tekerleğe karar veremiyorum ön tekerleği nasıl karar verecem😂😂😂
melek1608 Atak baby home aldım, çok büyük paralar vermek istemedim geldi gayet güzel bi araba ben beğendim, engebeli yollarda daha güvenli olacağına karar verdik biz 🤗
Sevi36610 Minnosunannesiii size birşey soracaktım.bende bebek arabası bakıyorum şuan cybex cbx misu Die bir model.çift yönlü kullanımı yok puseti üstüne koyuyorsunuz port bebesi çıkmıyor önerirmisiniz böyle bir şeyi🙂
Minnosunannesiii Sevi36610 canım tercih senin ama bu tarz arabalar pek kullanışlı olmuyor kabin tarzı arabalar daha kullanışlı evet görünüş olarak çok şık çok güzel görünüyor ama kulla ış olarak pek tavsiye edilmiyor