Askiletotomsu Bı paket hurma aldik simdi .daha önce de bunu tecrübe etmiştik Toz toprak bı sürü şey dökülüyor Yıkayınca, bilginiz olsun Yaş hurma olmasına rağmen üstelik 😑
Elbet-birgun-kavusacagiz Askiletotomsu paketlerken falan o kadar el degiyo zaten toprak olmasa bile yikanmasi lazim 🌸
Askiletotomsu Elbet-birgun-kavusacagiz aslında doğru diyosun Ben o açıdan bakmıyordum paketin içinde nasıl olsa diye
Askiletotomsu momtobe8 evet evet ya bu kürü uUm kayısı incir de filanda başıma geliyordu yikadikca☺️ Yakında safiye gibi çekirdeği bile yikayacam tek tek
Elbet-birgun-kavusacagiz Askiletotomsu yok canim olurmu ben butun kuru lari yikarim elle konuyo sonucta
Boncukgiller003 Elbet-birgun-kavusacagiz aynen kesinlikle haklısın. Nasıl pazardan aldığımız meyve sebzeler yıkanması gerekirse kurular da öyle. Hatta kuru olanlar daha dikkat edilmeli
Boncukgiller003 35.haftadan önce çok hurma tüketmeyinn kızlar. Açılma yapıyo erken doğum tetikliyormus. Ben 30 haftalığım doğum koçumuz bana yedirmiyo 😅 gizli kaçak çok canım çekerse arada bir ye sadece dedi🤭😁