aylul0 Kızlar geçen gün birisi burda mustela şampuan göz yakıyor falan yazmıştı. Öyle mi acaba? Almayı düşünüyorum ama. Bir de pişik önleyici krem pişikten öncesi için kullanışlıymış, pişik olduktan sonra malesef geçirmiyormuş. Ona göre almak istiyorum.
happypregnant29 aylul0 valla bende tüm seti ordan aldım denemedim ama yandı diye okudum bende üzüldüm deneyeceğim en kısa zamanda
Tuubaa123 aylul0 biz mustelanın stelatopia sını kullanıyoruz şampuan olarak yakmıyor evet pişik önleyici pişik olmadan önce kullanıyor ama ondan da memnunuz
Busraaa1919 aylul0 krem evet pişik olmadan kullanmak gerekiyor ben günde bi kaç kez sürüyorum önlemesi için şampuan da kullandım göz yakıcı etkisi olduğunu sanmam bebeğim gayet sakindi banyo yaparken canı yanıyor gibi bi hali yoktu illaki gözüne kaçmıştır su yada köpük
Lulemom Yeğenim için kullanıyoruz 2 yıldır. Çok memnunlar. Özellikle göz yakmıyo. Bende mustela kullanıcam
Geceyegunes aylul0 pişiği geçiriyo canım oğlum 3 yaşında ilk defa geçen ay pişik oldu fazla asitli meyve falan tüketmişti 2 güne geçirdi normalde artık kullanmıyorduk hergün pişik olunca sürdüm iyi geldi
Portakalgeliyor aylul0 mustela losyon ve şampuan aldım yağı yoktu :/ pişik kremi sudocrem bence daha mantıklı :)
Taze_gebe aylul0 canım 1-1,5 yaşınds bebeği olan üç yakın arkadaşım da mustela bepantol vs kullandı ikisi kimyacı onlars güvenerek hiç arsştırmadım desem yeridir bin tane marka var o göz yakan şamp sahte olabilir vs demişlerdi mustela sanmıyorum yaksın 🤷♀️