Öncelikle herkese merhabalar:)
Burda aylarca doğum hikayesi okudum ve sıra bana da geldi. Hamileliğimin başından beri normal doğum olsun istedim yediklerime kiloma hep dikkat ettim buna rağmen 15 kilo aldım bebeğim 3340 gramdı. Hiç sancı çekmedim desem yeridir. 38+4 te doktor kontrolüne gittim bebeğimin çok hareketli olduğunu kordonunu dolayabileceğini söyledi. 39. Haftaya kadar doktor takip edelim kordonunu boynuna dolayabileceğini söyledi ve kızım söyleneni yaptı boynuna kordonunu doladı. Doktor beklemenin bir anlamı yok bebek strese girer kakasını yer dedi. Anında sezaryen doğuma alındım. Testlerim yapıldı kızım saat 16.00 da dünyaya geldi. Sezaryen doğum benim için zordu uyandığımda her yerim ağrıyordu fakat bu kişiden kişiye değişir hiç korkmayın bebeğimi yanımda görünce her şey geçti. Kızımın burun kemiği kısaydı çok şükür sağlıklı kucağımıza aldık. Böyle bir durumla karşılaştığınızda telaş etmeyin her şey Allahtan. Rabbim hepimize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Kesinlikte depend alın derim. Pişik kremi göğüs ucu kremi mutlaka alın hemen kullanmaya başlayın. Ben sleepy 2 numara bez aldım kızıma büyük geldi. Molfix yeni doğan bir numara kullanıyoruz şimdi. Benim hikayem bu kadar ☺️