Cansu755 30+4haftalığım yürürken karnım sertleşiyor ya şu anda şiş gibiyim sert yani karnım ama ağrım falan yok niye acaba yaşayan var mı?
Busra3509 Cansu755 sertlesme bendede cok olyo normalmıs o. Toplanıyormus bebek. Bende hep olyodu zaten.
Gmommysboy Busra3509 uykumu alamadım diye düşündüm ama şimdi burdan okuyunca belki de dedim..başım zaten aşrıyordu,yemekte de midem bulandı çünkü🥲
Girlsmomm Busra3509 bende bazen sabah bulantısı oluyor ilk 3 aylık dönemde de sadece sabah bulantım olmuştu Bi sakıncası yok normal olabiliyor
Nurrrr94 Busra3509 düz yatmayın bebegın mideye baskısı yüzünden oluyor ben 32 yi bitirdim geçen hafta başladı ilk dönem kusmayan insan simdi bi anda midem ağzıma geliyor kustum
Nurrrr94 Busra3509 yok düz derken kafandan bahsediyorum yüksek olmak gerekiyor benim reflü var 5. Aydan beri 3 yastık yatıyorum resmen oturarak uyuyorum
Tubasel5 Annecilek kum bendede çıktı karın agrılarım çoktu. Kum döküyorsun dedi bol su dedi ama devam ediyor siz ne yaptınız acaba
[silindi] Busra3509 normal sanırım bnde ilk ayda da mide bulantısı olmamıştı şu anda yok 32 haftalık hamileyim
Busra3509 [silindi] Bu haftalar normal galiba halsizlik falan da var üzerimde bebek büyüdükçe yoracak sanırım biziii