Leyla54 1 hafta kadr oldu canım o kdr istiyor ki anlatamam olsada böyle kaşık kaşık yesem diyorum daha önce yaşayan oldu mu . 🤭😂😂
Nslhnkr Leyla54 demir eksikliğinizden bunu istiyorsunuz. Sakın yemeye kalkmayın bununla alakalı doktorunuzu arayın hemen
Hailme_1999 Leyla54 benim toprak degil de şu temizlik ürünü krem cif pembe kapaklı onu içime çekesim geliyo onu sürekli koklayasım gelio 😂😂
Leyla54 Nslhnkr heralde ewde olsaydı yerdim 🤭demir kalsiyum ilaçlarını kullanıyorm ama yetmiyor demek 🤷🏻♀️
Pembekurdeleli **Bu piko denilen bişi aslında bi eksiklikten oluyo istersen agZına al biraz çiğne , ama yutma tabi 😂 en azından aklından gider **
Leyla54 Hailme_1999 hahshsh😂😂şu hamilelikte insanın canı neler çekiyor ya benim ewde olsa yerdim heralde 😄 😄
Feyza-nur Hailme_1999 dün aksam masumlar ağartmanını izlemişimdir 😂😂 dikkat edin kendinize doğurduktan sonra bol bol koklarsın
Fetfet Benmde beyaz sabun devamli beyaz sabun koklamak onunla yikanmak evi bastan asagi temizlemek istiyorum surekli 🤣
Merinosunannesii Fetfet ay bu ben ben valla o kadar canım istiyor ki ama hacışakir olacak belki 2 3 tırnak atıp yemiş olabilirim 🙄
Pembekurdeleli Leyla54 hahaha benim annemde çakıl aşermişti 😂😂 sen yine toprak miller çimento aşeriyo gı
Hailme_1999 zeynepbalci evde yokki kokluyum eşim almyo öyle kimyasal maddeler ama tuhaf bi his engel olmyrm bende markete çıkınca unutyrm almayı 😂
Hailme_1999 Leyla54 aynn öyle derlerdi inanmazdım ama degişik bi şekilde kokluyup içime çekesim gelio hamileligim boyunca ilk defa bu kadar istek oldu galiba 😂
Leyla54 Hailme_1999 benim de ya 1 hafta oldu durup dururken aklıma geliyor o an olsada yesem diyorm 😄
gullcannn Leyla54 Canım demir vs eksikligin var sanırım. Aman yanılıpta yeme sakın zararlı vücuda doktoruna git ictigin ilaçlar yetmiyor demekki dozunu artırır ona göre
Leyla54 gullcannn yok canım kendimi zor olsada tutuyorum aynn ya ilaçlar yetmiyor galiba gidicem 🤦🏻♀️