Meyracukurmaraz Kızlar 20+5 im bugün ilk dozumu oldum. İlk başta ağrı yoktu ama git gide çok ağrı yapıyo. Kolumu kımıldatamıyorum. Nasıl geçer Bi önerisi olan var mı
Burcinasaftahir Meyracukurmaraz benimde cok agrim olmustu ikinciyi vurulcam. Kolonya ve buz cok iyi geliyo en azindan uyusturuyo uzerinede fazla yatmamani onerrim. 👌☺️☺️
bebisini-bekliyor Meyracukurmaraz suan işe yarar mı bilmiyorum ama 2.de direk buz kalıbı beklet aşı yerinde. İlkinde 4 gun agrıdı 2.de buz koydum hıc agrımadı,😊
Mom040 Cuma günü oldum, hafiflemiş olsa da hala ağrıyor, hala belli bir seviyede kaldırabiliyorum kolumu. Arada buz da koydum ama bende işe yaramadı.
Meyracukurmaraz Birde sağlık ocağındaki ebem dediki hamilelikte 2 doz okuyor sonrasında 3 tane daha oluyorsunuz eğer isterseniz toplamda 5 doz oluyor 10 yıl korumalığı oluyor dedi
Es_eskaya51 Meyracukurmaraz evet benim saglik ocagimda ayni sekilde 5e tamamla dedi hatta 10 yil degil menopoza kadar korur dedi
Nrc_2ar Meyracukurmaraz benimde ilk doz çok ağrım olmuştu ikinci dozumda hiç ağrım olmadı buz koyabilirsiniz. 5 e tamamlamayı benim ebem de önerdi çok mantıklı geldi banada diğer 3 dozumuda yaptıracağım🌸
Kediannesi123 Meyracukurmaraz ben hiç bir şey yapmadım 3 gün o şekilde ağrıyıp sonra geçti canım. Hareket ettirmeye özen göster birde hemen duş alma
Meyracukurmaraz Biraz buz koydum geç kaldım sanırım buz kıymak için daha çok ağrı yaptı. Bi dahaki dozda direk koyucam