Anne321 Kizlar bu haftalarda azalma oluyomu benim bugun cok fazla hreket etmedi 4 5 kere belki ama heran gibi olumsuz bi durum yok kanama vs ama yinede endise ediyorum sizce doktora gitsemmi bidaki hafta kontrolüm var ama neyapsam bilemedim
Bsmlh Anne321 32 den snr ara ara azalma sanıyoruz yer daralma olduğu için bende 35 haftadayım arada oluyor mesela dün oldu bugun iyi toplanma yukarı gelme onlarda hareket
Mugesahra33 Anne321 oluyor cnm,bnde 31.haftanın ıcındeyım,ultrosana gore bir hafta daha onde,bu aralar daha durgun,sızınkıde ole olabılır,yerı daralıyor,ılk gebelmde de oluyordu buyudkce,fakat;hareket etmıyor degıl yedım ıctım,oynuyor 👍🏻👍🏻Sizde deneyin
balkiz12 Anne321 artık hareket alanı azalıyor ondanda olabilir ama hareketlerini sayın ona göre doktora gidebilirsiniz bazen azalmalar olabiliyor
drn05 Anne321 aayy aynı 🙈 psikolojim bozuldu artık arkadaşlarım yok uyutmuyor, yok uykudan uyandırıyor falan diyor. Bende yok öyle bişi. 35 haftalığım bende azaldı yani hareketler. Gün içinde mutlaka hissediyorum ama çok sık değil. Akşamları daha net hissediliyor. Doktorum en son kontrolümdr azalma olabilir dedi diye biraz rahatım
Mom084 2saatte 10 hareket etmeli diyor Dr canım Karnını doyur su iç bolca soluna yat dinlen say Gene etmezse Bi git bence nts alırlar
Bsmlh Anne321 tamam cnm benımde oyle aynı yanı cok normal artık hareket sayamıyoruz büyüdüler benımde kafa yukarda kayıyor bazen çalkalıyor bazen hıckırıyor
Ftma_645_ogur Bnmde az özelikle nts çekilirken hiç hareket etmiyor vitamin eksikliği falsn mi var veya bu ara biraz yoruluyorum etkisi olabilir mi ama toplanma hareketini yer değiştirdiğini hissediyorum tekme falsn hissetmiyorim çok üzülüyorum
Anne321 Ftma_645_ogur toplanma yer degistirme hareketleri var canim hayirlisi artik uzulme daha cok sitrese girer bebekte
Anne321 Bsmlh dogrudur canim buyuyolar yerleri daraliyo zaten bi sknti olsa kanama felan olur dimi allah korusun hersey geliyo aklima ya
Anne321 Mugesahra33 yemeeek fln yiyince airt ustu uzaniyorm hreket ediyor zaten toplanma sertlesme oluyo bunlarda hareketmis
Anne321 drn05 evet bende hissediyorum ama cok degil benimde öyleydi 35 e kdr uyutmuyodu ayagini felan bastiriyodu bende haftaya gidicem nts icin bakalimm nedicek doktor
Gigy Anne321 benim de 35+2 biz de öyle birden azaldı gibi sayıyorum hareketleri ama öyle çok güçlü değil yer değişme , kayma gibi ,sayın hareketleri yine içinizde kalırsa gidin Dr a