DenizUsta Suan itibarı ile 29 haftalık olduk dün doktor kontrolümüz vardı prensesim çok şükür bin şükür ıyıydı boyu 36 cm kilosu 1450 kgmıs bende 68 le başladığım bu yola suan 79 olmusum😭Ama olsundu degerdi kafama takmıorum😂İnsallah kosusturmada veririm Kasılmalarım oluor genelde öle olduğu an magnezyum alıyorum geceleri artık uyuyamıyorum çünkü sagamı solamı derken sağ tarafımda uyuyup kalıyorum sonra gece wcye kalkıyorum solda uyumak icin caba gösteriyorum ama yine olmuyor bazen böle bıcak saplaması gibi agrılarım oluyor sonra gecıor doktora sordu eşim agrıları var ama böle çürümüş gibi hissedıorum masallah allahtan kızım çok hareketli o yüzden endiselenmiyorum bizde durumlar böle daha çok var ama yaz yaz bitmez :-)))))
Mine32 26+1 iz nasipse ama şu kramlar kalcaya kitlenen o agrı maf ediyor gecmicek diye korkuyorum iki haftadır cekiyorum ilac banamısın demiyo kasılmalar ayak agrıları cok zorluyor 61 ile gebe kaldım ve 66 yım
Gzdbthncglr DeryaSalih bilmiyorum ki cnm eskiden xs lere bakarken şimdi xl bile tam gelmıycek neredeyse 😁 belki cinsiyettendir. İnşallah verebiliriz doğumdan sonra 😃
DeryaSalih Gzdbthncglr aynen öyle ben eski fotoğraflarıma bakıyorum da Yok gibi birşeymişim 😀 Şimdi baya yer kaplıyorum 😀
Gzdbthncglr DeryaSalih hehehe 😄 aynen bende oyle. Dış çekim yaptırcaktık bebek için salıncağa sıgmadım eşime dedim sen otur ben seni sallayım😂
Mrvysr ZeynepKeke gebelik şekeri ile ilgili bir durum olabilir mi ? Genelde sabahları yükselir ve en büyük belirtisi çarpıntı