[silindi] Bayanlar bugün yumurtlamadan sonraki 14. günüm 2 gün önce kan testi verdim negatifti bugün ovulasyon testim böyle tekrar yumurtlama o gözüküyor bakar mısınız
Pembekurdeleli [silindi] canım bence tekrar yumurtluyorsun baya pik gibi bu akşamı felan da degerlendir ne olurrrr ne olmazzz 🐣♥️
Tgckbr Bir de gebelik testi yapsanız mı ben bilmiyorum ama burda okumuştum bı bayan sizin gibi ovulasyon testinde çift çizgi gördüğünde hamile olduğunu öğrenmiş bide dene derim tam bilemiyorum ama yinede umarım Allah’ın izniyle öyledir 🤲❤️
[silindi] Tgckbr İnşallah öyledir aslında çok istiyorum ama 2 gün önce kanda negatif görünce umudum kalmadı 🤦🏽♀️
Tgckbr [silindi] Hiç belli olmaz ya vardır inşallah siz yine kötü düşünmeyin Allah’m gönlünüze göre versin beklemek çok zor inşallah olmuştur 🤲
[silindi] Aykem İki gün önce daha silikti bugünki baya koyu çıkınca yumurtlama diye düşündüm bilemedim
[silindi] Aykem Birde benim adetim asla gecikmez tam tersi normalde 21 günde bir olurum ama 14-15-16 Allah ne verdiyse gününden önce gelir hep şu an 10 gün gecikmedeyim geç yumurtlama oldu bende tek umudum o yani
[silindi] Aykem inşallah bakalım 17. günü bekliyorum kendimi turp o gün yapıcam testi var yok görücez bakalım Allah’ın izniyle 🥰