Melikeadiguzell Merhaba hanımlar şeker yüklemesi yaptırdım açlık şekeri 162 çıktı yani sınırda dedi doktor benim gibi olanlar siz neler yaptınız bu süreçte ne yediniz ne yemediniz ?
Asyakuzusu Melikeadiguzell Diyetisyenle ilerlemelisin ama özellikle gebe diyetisyeni bulmalısın. Çok yüksek. Doğumdan sonra geçse bile pusuya yatıyor. Dikkat etmezsen hayatına diyabetli olarak devam etmek zorunda kalırsın benim gibi
Bsmlh Melikeadiguzell sınır üstü sınır degıl cnm 1 saat 140 2 saat 120 aşmayacak ben 3 aydır diyetteyim
Zynp3418 Pek sınır değil. Yüksek baya. Diyet yapmalısınız. Değerlerinizi sürekli ölçmelisiniz. Duruma göre insüline başlanır.
Nurayademir Melikeadiguzell çok yine tokluk aclık da sınır da benmki de aclık 98 tokluk 166 cıktı yuksk ddı doktrum 140 mış sınır endokrine yolladı bni bakalm diyete baslıcam sanırım
ahlasinannesi Benim şekerim düşük çıkıyordu. Açken 60-69 tokken 75-82 gibi bana şeker yüklemesi yapmadı doktor bugün. Ailede Genetik te yok diye. Benimde aklımda takılıyor yinede yaptırsam mıydım keşke diye
Sevi36610 ahlasinannesi bende de yoktu değerlerim sizin gibi çıkıyordu ailemde de yok şeker öyküsü fakat bende sınırda çıktı dikkat ediyorum bende.
Melikeadiguzell ahlasinannesi hayır ilk defa yaptırdım yarin yine yapılacak siz onceden ölçtürdünüz sanırım