Canlarimbenimm Kızlar 29+0 olduk ama her an sanki li ayağı çıkacakmış gibi idrar torbasini eline almışta döndürüyo gibi sanki😂 arada bir çok fena ağriyor wc gidiyorum iki üç damla böyle olamsi normal mi
Umay1m Canlarimbenimm çok normal canım haftan ilerledikçe altına yapacakmış gibi hissedip koşa koşa bi gideceksin birşey yok 🤷🏻♀️🤣🤣😂 en kötüsü de geceleri olması 🙈
Zhrblt Canlarimbenimm bende 33.haftadayım başı yukarda ayaklar aşağıda top gibi oynuyo bilgidiğin😅 yeni tuvalete çıkmışımdır 1 saat sonra sanki tüm gün çişimi tutmuşumda yapmamışım gibi geliyo sonra acık bişi oluyo 😅
mavis24 Aceba ayaklar aşagıda olunca mı hareketlerini aşagıda hissediyoruz bendede durum aynı 28. Hafta hareketleri aşagıda hissediyorum ama ayağı mı eli mi kafası mı diye düşünüp duruyorum
Rjn5656 mavis24 canım o ayaklardr . bende 25 haftamdayim bi vuruyor ki hemen tyvallete koşuyorum 😀 kafa yukarıda kalıyor .bende de bu durm var yanı
mavis24 Rjn5656 ay ayakları olsunda korkuyorum sürekli hareketleri azaldı bu aralar hissettiğim hareketlerde genelde aşagıda olmaya başladı pozisyon değiştirdi sanırım ama nasıl bi şekle girdi anlayamıyorum
damlali Canlarimbenimm bende bilmiyorum yaa yarın randevum var 1aydır böleyim hatta benim mesaneme baskı yapıp sertleşiyordu bi ara
Smyra- Canlarimbenimm ayyyy benimde öyle oluyor😁😁31 haftalık oldum sürekli vuruyor sanki vajinamdan çıkacakmış gibi oluyor 🤭🤭🤭
mavis24 minikkizannesi kafası aşagıda olması normalmiş bendede öyle demişti en son gittiğimde ama sorun olmaz demişti