Yusrahmet Kızlar 35+1dogum yaptım 2700 47 cm dogdu bugun 3.Günü küvezde bu haftalarda dogum yapanlar süreç nasıl ilerledi kaç gün kaldı entübemiydi Erken dogum sebebim plesanta previa
SutlacimiYedimmiBen Yusrahmet gözünaydın hayrli olsun bnde bu haftada dogum yapmistim kuveze girmsmisti oglum şükür. 2.850 gr 50 cm doğmuştu. Bi kac gune cikar insllh🙏 stres yapma.
Hayalhira Yusrahmet benmde plasenta previa 35 te doğum olucak ciğer geliştirici yapıldımı? Birde kızmı erkekmi bugun kontrolumde doktorum erkeklerin akciğerleri kızlara göre daha geç gelişiyor dedi
Hayalhira Yusrahmet bak bu yanlışmış işte ciğer geliştirici yapıldığında 10 gün sonra bebeğin alınması lazımmış yoksa işe yaramıyormuş yapılan ciğer geliştirici doktorun söylememişmiydi?
Yusrahmet Hayalhira erkek bebek geçmiş olsun sag salim alırsın inş benim plesanta bagırsaga yapışmış malesef
Yusrahmet Hayalhira hayır 25.haftada kanamam oldu diye yapıldı 35.haftada da kanamayla gittim direk sezeryana aldılar ciger geliştirici için vakit yoktu
Hayalhira Yusrahmet hmm anladım ama sıkıntı olmaz Allahın izniyle sağsalim kavuşursun bebeğine 😊 bu arada doğumda çok kanaman oldumu?