Öncelikle burda olan tüm hamilelere simdiden Hayirli dogumlar diliyorum.Bende artık mezun oldum🤗😊pazartesi sabahı yatıs icin hastaneye gittim bi takım islemlerden sonra suni sancı icin odaya aldılar ne bir açıklık vardi ne sancı.41 hafta dolmustu.suni sancıyı almaya basladıktan sonra sancılarım geldi gitti ama acılma hicte yok🙄Ve çatım aşırı dar doktorlar 3 saat kadar suni sancı denediler ama olmadı.sezeryan kararı aldık.cünkü normal yapmaya calissam acikligim olsa bile makata kadar yırtıgım olabileceğinden bahsettiler.Ve daha ilk bebegim.Bunu göze almak istemediler…Neyse benk hazırladılar girdim sezeryana 10 dakika sonra kızım cıkıp geldi yüzünü gosterdiler ve goturduler ölcüm icin.o an hersey durmustu.Sadece bir an once sarilip koklamak istedim yavrumu.dikislerim bittikten sonrs odaya alındım. Mis kokulum artik yanımdaydı herseyi unutmustum.tabi hissetmiyorum bacaklarımı.beni 8 saat sonra yürüttüler ilk yürümede anestezi etkisiyle basim döndü ama basardık yürüdüm sonra kimseden destek almadan durmadan kendim yurudum.Bir an once gazım cıksın istedim 1 gun sonra gazım cıktı cok şükür.hastaneden cıkısımız yapıldı. Simdi evimizdeyiz.melegim yanimda.ve artik biz daha gucluyuz. Sezeryan olanlar icin tavsiyem mutlaka kayısı suyu tüketin gazınızın cikmasinda yardimci oluyor.umarım cok vaktinizi almamisimdir.hepinize Hayirli dogumlar diliyorum ❣