Esma1453 Arkadaşlar ramazan ayı boyunca her gün bir cüz okuma niyetim var. Fakat Arapçayı bilmiyorum Türkçesinde okumak için baktım bulamadım. Sizlerin bildiği Bi site var mı acaba? Link bırakırsanız sevinirim, hayırlı ramazanlar 🙏
Sadece_anne Esma1453 Canim Selamun aleykum. Tevhid meal var Google olay den indir bende ondan okuyorum üstelik cok açıklayıcı tavsiye ederim.
Cigdemss Esma1453 meal okuyabilirsiniz. Hem dinimizi daha detaylı öğrenmişte olursunuz. Türkçe yerine meal okumakta iyi. Ben çok etkileniyorum okurken İslamiyetin güzelliğine , Rabbimin mucilerine hayran oluyorum. bu yüzden hep meal okumayı öğrenmeyi de tavsiye ediyorum. Hem kolay ve anlaşılır oluyor
Sadece_anne kahve-cekirdegim Arapca okumak guzel ama bizim dilimiz turkce olunca mantıken turkce okuyup kuranı anlamamiz gerek degil mi :) Ben arapca bildiğim halde yuzde 80 Türkçe okuyorum.
kahve-cekirdegim Sadece_anne mealini anlamını kast etmemiştim okuduğumuzun anlamını bilmemiz gerek tabiki unuttum okumayı da türkçesinden okumak hatip olmuyor diye duymuştum
kahve-cekirdegim Sadece_anne teşekkür ederim sağolun Allah kabul etsin şimdiden programı indireyim hemen 🤲🏻
Esma1453 Uygulamalara baktım Türkçe yazılışını bulamadım🙈 biraz daha uğraşayım eğer link olarak bulan varsa yine paylaşırsa sevinirim