21yyannesi 32 haftalık gebeyim bu hafta diş etlerim inanılmaz acıyor. Muzu bile ısırırken acıyor o derece. Gebeliğe bağlı bir durum mu acaba, yaşayan var mı?
melegim_ve_ben 21yyannesi 14 haftaligim ve diş eti sorunu yaşamaya başladım.Arastirmalarima göre gebelikte sık karşılaşılan durumlardanmış.Ben uygulamadim ama tuzlu su ile çalkalayın önerileri okudum.Prodontax ile fırçalamaya başladım işe yarar umarım.
ikizlerimveben 21yyannesi ben de 34.haftama girdim geçen hafta başladı aniden diş eti ağrısı. Sanki tüm dişlerim sızlıyor. Sert bişeyler yiyemiyorum. Gebelikte olur yazıyor her yerde o yüzden pek takmadım doğumdan sonra geçer diye düşünüyorum
21yyannesi melegim_ve_ben benim zaten diş etlerimde sorun az da olsa vardı fırçalarken filan hep kanardı, hatta erken diş dökülmesi sorunuyla karşı karşıyasın demişti diş doktoru ama hiç bu kadar acımazdı. Tuzlu suyu araştırayım bende teşekkür ederim🙋🏻♀️
21yyannesi ikizlerimveben bende doktoruma soracağım bakalım yapabileceğim bişey ya da kullanabileceğim ilaç vs. var mı diye. Belki herhangi bir vitamin eksikliğinden filan oluyordur diye düşündüm😔